Politie Zeeland


---

O-3772-2005 Aanrijding in 's-Gravenpolder
Vrijdagmiddag rond 17.40 uur vond er op de Goesestraatweg in
's-Gravenpolder een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bestelauto.
De 44-jarige bestuurder van de personenauto uit Yerseke reed over de Kloetingseweg komende uit de richting van 's Heer Abtskerke.
Op de kruising met de Goesestraatweg verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 53-jarige bestuurder van de bestelauto uit Middelburg.
Er was alleen materiële schade.

W-3773-2005 Aanrijding in Vrouwenpolder
Vrijdagmiddag rond 17.40 uur vond er op de Vrouwenpolderseweg in Vrouwenpolder een aanrijding plaats tussen een bedrijfsauto en een bromfiets.
De 20-jarige bestuurder van de bedrijfsauto uit de gemeente Veere reed over de Zoekweg komende uit de richting van Vrouwenpolder.
Op de T-splitsing met de Vrouwenpolderseweg verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 22-jarige bestuurder van de bromfiets uit de gemeente Noord Beveland.
Hij reed over het (brom)fietspad..
De bromfietser is door ambulancepersoneel onderzocht. Hieruit bleek dat hij aan de aanrijding wat blauwe plekken en schaafwonden heeft overgehouden.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland