KNHS


Kampioenschap mennen: KNHS Mendag 9/5/2005

De Mendag is het nationale kampioenschap voor menners. Dit kampioenschap vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 juli op het KNHS-centrum te Ermelo.

Kampioenschappen
Zijn uitgeschreven in de klassen M t/m ZZ voor zowel éénspannen als tweespannen pony's en paarden.
Deelname aan de kampioensrubrieken staat open voor alle men-combinaties die startgerechtigd zijn in de betreffende klasse.

Overige rubrieken
Op veler verzoek zijn ook wedstrijden uitgeschreven in de klassen B en L dressuur en L vaardigheid. Tevens worden tandems van harte uitgenodigd om zich in te schrijven voor de wedstrijd dressuur klasse B voor pony's en paarden en vaardigheid klasse L pony's en paarden. Voor de klassen B en L dressuur dient men een bepaald aantal winstpunten behaald te hebben.

Voorwaarden en inschrijven
Men kan zich inschrijven door het inschrijfformulier volledig ingevuld tezamen met startcoupon(s) voor betreffende rubriek(en) naar de afdeling Evenementen van de KNHS te sturen. Zonder startcoupons wordt de inschrijving niet verwerkt. In het vraagprogramma staan de voorwaarden, rubrieken en de inschrijfprocedure duidelijk omschreven.

Programma
's Morgens vindt de selectie voor de kampioensrubrieken dressuur plaats, waarna de beste 25% in de middag probeert de felbegeerde titel KNHS Menkampioen' binnen te halen. Ieder jaar levert dit een spannende strijd op. Op het hoofdterrein zijn twee prachtige vaardigheidsproeven uitgezet. De combinaties doen dan hun best om zo snel mogelijk tussen de pionnen door te manoeuvreren, zonder fouten te maken. Verder zijn er diverse stands en is er de mogelijkheid tot het bezichtigen en eventueel kopen van marathon- en recreatiewagens. Tijdens deze dag is iedereen van harte welkom; de toegang is gratis!

foto's © Mascha Hofman Paardenfotografie