Stadsdeel Bos en Lommer


Persuitnodiging
Datum 20 juni 2005
Ons Kenmerk B&L/45

Admiraal de Ruijterweg viert feest!

Op 9 en 10 juli is het feest voor alle bewoners van de Admiraal de Ruijterbuurt! Na een lange periode van ongemak door renovatie, verbouw en herinrichting is het einde in zicht. Stadsdeel Bos en Lommer wil dit samen met bewoners vieren! Met op zaterdag 9 juli een muziekavond en zondag 10 juli een familiedag in en om de Pniëlkerk. Ook u bent van harte welkom!

Op en rond de Admiraal de Ruijterweg voert stadsdeel Bos en Lommer sinds januari 2002 een stedelijk vernieuwingsproject uit. Door verschillende projecten op sociaal, economisch en fysiek gebied wordt de straat weer een plek waar mensen met veel plezier wonen, werken en leven! Eind 2005 zijn de werkzaamheden afgerond en zullen de resultaten officieel gepresenteerd worden.

Programma
Op zaterdagavond 9 juli vanaf 20.30 uur staat een muziekavond op het programma. Rai Experience treedt op, een gezelschap met roots in de Marokkaanse muziek. Ook neemt een Turks gezelschap, Turqumstances, plaats op het podium. We sluiten de avond af met een DJ. In Café Mozaïek kunt u dansen, drinken en eten!

Op zondag 10 juli van 13.00 uur tot 16.00 uur is het familiedag. Op verschillende plaatsen in de buurt rond de Pniëlkerk zijn activiteiten voor ouders met hun kinderen. Dus kijk niet vreemd op als u een acrobatenduo tegenkomt, een groot insect met haar jong tegen het lijf loopt, een jongleur ziet voetballen of iets te drinken krijgt aangeboden van een koffieschenkende fietser. Ook speelt Stichting STUG de muzikale familievoorstelling 'This Side Up': met acrobatiek, muziek en variété.