Ingezonden persbericht


PERSBERICHT WK27

Popcentrum PODIUM

H a r d e n b e r g

De dijk en lieke van lexmond naar hardenberg

Hardenberg-, "We hebben nieuws", schreeuwde De Dijk op hun website toen de eerste optredens in 2005 (na het Dijkvrije jaar 2004) waren geboekt! Vanaf mei jongstleden wordt er weer volop gespeeld in het land en aanstaande zaterdag (9 juli) al staat De Dijk in vol ornaat in Popcentrum Podium met I.O.S. (voorheen: Is Ook Schitterend) als supportact. Al dansen ze niet, genieten doen de bandleden van De Dijk tegenwoordig wel weer. Het gaat immers 'Beter Dan Ooit', zoals het gelijknamige nummer op het nieuwe album verkondigt. Volgens Hans van der Lubbe moest De Dijk leren genieten van het succes. "In het verleden konden wij dat niet, nu wel. We hebben eindelijk aanvaard dat De Dijk een succesband is. Dat de albums nog steeds beter worden en door zoveel mensen worden gekocht en gewaardeerd, is natuurlijk een enorme weelde."

I.O.S. zal support zijn bij DE DIJK. Hadden al eens een hit met "Voltooid verleden tijd" en hun Marlboro Flashbacktour bracht IOS een hommage aan Dire Straits en van het uitverkochte slotconcert in Paradiso verscheen een live-cd. Daarnaast schreef de band 'Het is een Mooie Dag' voor de soundtrack van de succesvolle Nederlandse speelfilm 'De Schippers van de Kameleon', waarin een aantal bandleden ook nog even te zien is. Deuren open om 21.00 uur.

Zaterdagnacht (9 juli) vanaf 00.00 uur gaat het, na het concert van De Dijk, dan ein-de-luk gebeuren. Lieke van Lexmond (GTST) live in Popcentrum Podium. De beeldschone 23 jarige actrice en heeft in de afgelopen jaren nog een nieuwe passie ontwikkeld en dat ( optreden als VIP DJ' doet ze met groot succes. Het publiek wordt keer op keer door haar verrast met een vrolijke en gezellige DJ set waarin alle hits van toen en nu de revue zullen passeren. Tijdens de show van Lieke is stil staan onmogelijk. Meer informatie op www.poppodium.nl.

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht