Gemeente Berkel en Rodenrijs

Algemeen nieuws

Beperkt treinverkeer
trein In verband met werkzaamheden voor RandstadRail en onderhoudswerkzaamheden aan het spoor rijden er van zaterdag 9 juli tot en met dinsdag 12 juli a.s. geen treinen op de Hofpleinlijn. De NS zet bussen in. Reizigers kunnen voor meer informatie kijken op www.ns.nl en teletekstpagina 754, of bellen naar 0900-1475 (EUR 0,35 p.m.). Bij de NS-verkooppunten ligt de folder `Gewijzigd treinverkeer' met uitgebreide businformatie.

Werkzaamheden Tunnel Hofpleinlijn-Zuid
In deze periode zullen in opdracht van ProRail werkzaamheden voor de N 470 plaatsvinden en zal 24 uur per dag gewerkt worden. Deze werkzaamheden kunnen ook enige geluidshinder veroorzaken. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het tijdelijk verwijderen van het spoor, het intrillen van damwanden en het schroeven van palen. De werkzaamheden die het meeste geluid zullen veroorzaken worden zoveel mogelijk overdag uitgevoerd en niet op zondag.

In deze periode zal ProRail in opdracht van Randstadrail ook diverse werkzaamheden uitvoeren in Pijnacker en Rotterdam.

Voor technische vragen over de uitvoering van deze werkzaamheden in deze periode kunt contact opnemen met de toezichthouder Dhr. R. Boorma, tel. nr.: 06 25 29 71 50, hij is in deze periode regelmatig aanwezig en bereikbaar.

Voor meer informatie over de werkzaamheden van de N 470 kunt u op werkdagen contact opnemen met één van de voorlichters, tel. nr.: 010 511 95 11 of per email info.n470@pzh.nl.