TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 04-07-2005

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 9 juli
Radio 2 - 16.00 uur

Albert west in tros muziekcafÉ

Albert West zit al 41 jaar in het vak. Zijn allerbekendste hit is 'Cha la la, I need you'. Momenteel staat hij in de schijnwerpers met een remix van het nummer 'Is this the way to Amarillo'. Een Brabants biermerk heeft het nummer van Tony Christie in een nieuw jasje gestoken voor een commercial waar de zanger in te zien is. Aan presentator Hadassah de Boer vertelt hij hier meer over.

Na haar tour met Venice brengt Kirsten weer eens een bezoek aan de studio van TROS MUZIEKCAFÉ. Op haar tweede album combineert zij haar eigen gitaarspel met elektronische beats en wisselt ingetogen ballads af met dansbare pop, rock en een vleugje jazz.

De 5-mans band LPG komt uit Hoogezand-Sappemeer. Ze bestaan drie jaar en hun enthousiasme is goed hoorbaar. Ze zijn nog wat onwennig met interviews, en treden niet op zondag op... gelukkig is TROS MUZIEKCAFÉ op zaterdag.

Twan Leijten heeft zijn cd 'Puur op het gevoel' genoemd. Dit nummer is een echte meezinger uit 2002. Twan schreef zijn eerste liedje al op tienjarige leeftijd en is naast muzikant ook baas van twee gezellige kroegen in Tilburg. Zijn sound noemt hij levenspop, een brug tussen het levenslied en nederpop.

TROS MUZIEKCAFÉ komt ook deze zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/