Gemeente Amsterdam

Amsterdam Breakz tijdens Julidans

Het Amsterdamse breakdance battle event

14 juni 2005
---


Stichting GRAP organiseert dit jaar voor de vierde keer Amsterdam Breakz, dat deel uitmaakt van het Urban Dance Weekend van Julidans. Zaterdag 9 juli staat in het teken van de battles, met als hoogtepunt de crewbattle tussen Amsterdam en Utrecht. Op zondag 10 juli staan verschillende urban dance, breakdance en music showcases geprogrammeerd, met onder meer Plastic Man, de Most Wanted acts, Multiple Arts en de Soul Rockers uit Bulgarije.

Zaterdag 9 juli

Op zaterdagmiddag 9 juli is het Vondelpark Openluchttheater de arena voor de Amsterdam Breakz Battles met de two-on-two battles, de stand up battle, de powermove battle en de Damsko vs Oetka battle waarin de beste breakers van Amsterdam tegen Utrecht strijden.

Zondag 10 juli

breakermetblur3.jpg (34 Kb) Op zondag 10 juli wordt een programma gepresenteerd met diverse urban dance en music showcases. Dan zullen onder andere Plastic Man, Multiple Arts, Mr Flavour & Lynn, de Funky Presidents, de vier Most Wanted acts van 2005 en als Special guests de Soul Rockers uit Bulgarije te zien zijn.

Meedoen aan een battle?

Voor de two-on-two-, powermove- en stand up-battles zoekt de GRAP nog dansers en breakers die mee willen doen. Ben je geinteresseerd? Schrijf je dan voor 1 juli in via het online inschrijfformulier. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht.