2e persbericht van zaterdag 9 juli 2005

Eindhoven 09-07-2005 - Berichten uit de regio

Helmond: Drie mannen aangehouden voor mishandeling en beroving

De politie heeft vrijdagavond omstreeks 21.30 uur op de Marktstraat drie mannen aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Eersel en twee Helmonders van 22 en 23 jaar. Ze worden verdacht van het beroven en mishandelen van een 58-jarige Helmonder. Het drietal zou hem kort daarvoor in de Heistraat hebben geschopt en geslagen. Vervolgens pakten de daders zijn geld en zijn mobiele telefoon af. De mannen zijn voor verder onderzoek ingesloten.

Handel: Man aangehouden na huiselijk geweld

Een 22-jarige man uit Handel is zaterdagochtend omstreeks 2.00 uur door de politie aangehouden op de Handelseweg. Hij zou kort voor zijn aanhouding in het ouderlijk huis zijn 54-jarige moeder en zijn 52-jarige vader mishandeld hebben. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Deurne: Vier aanhoudingen na diefstal op bouwterrein

De politie hield zaterdag om 11.20 uur vier personen aan op een bouwterrein aan de Beukenstraat. Ze worden verdacht van het stelen van 17 emmers met lijm. Het gaat om 3 mannen uit Den Bosch in de leeftijd van 33, 42 en 41 jaar en een man uit Rosmalen van 34 jaar oud. Op aanwijzen van een getuige werden de verdachten door de politie op heterdaad betrapt. Het slot van een container, waarin de emmers met lijm stonden, was verbroken. Tegen de vier is proces-verbaal opgemaakt.

Oirschot: Flatscreens gestolen uit bedrijf

Uit een bedrijfspand aan De Loop zijn tussen vrijdag 20.00 en zaterdag 8.50 uur 9 flatscreens en 1 computer gestolen. De dader kon het pand binnenkomen door aan de voorzijde een ruit te vernielen en vervolgens te openen.

Mierlo: Diefstal aanhanger

Tussen donderdag 21.00 en vrijdag 17.30 uur is een aanhangwagen gestolen die geparkeerd stond in de Fazantlaan.