Ingezonden persbericht


Stijlvolle disk-bescherming van body glove

Body Glove®, leverancier van trendsettende accessoires voor consumenten­elektronica, introduceert een nieuwe lijn CD/DVD-bescherm-etuis voor onderweg. Body Glove versterkt met de nieuwe producten zijn lifestyle uitstraling en blijft innoveren om consumenten betrouwbare, functionele en trendy draagbare opbergoplossingen te bieden.

De nieuwe trendy etuis met Body Glove-logo zijn vervaardigd uit stevige materialen met een zachte voering om je CD s/DVD s tegen beschadiging te beschermen.

Coastal DiscSuit
Ben jij een stijlbewuste, trendgevoelige vrouw? Dan is de Coastal DiscSuit speciaal voor jou ontworpen. Het hoesje onderscheidt zich door een mooi rond design en handige greep. De zachte voering biedt effectieve bescherming voor je CD s. De Coastal DiscSuit is beschikbaar in uitvoeringen voor 32 en 64 CD s /DVD s.

Flex DiscSuit
De stevige, vierkant/rond vormgegeven Flex DiscSuit heeft een stoere, mannelijke uitstraling. Hij geeft je met zijn geprofileerde anti-slip oppervlak optimale grip en is ideaal om mee te nemen in je auto. De Flex DiscSuit heeft een unieke ritslus annex polsband dus extra handig. Hij kan tot 224 schijven bevatten, dus perfect voor al je favoriete muziek! De Body Glove Flex DiscSuit is verkrijgbaar in uitvoeringen voor 24, 64, 128 en 224 disks.

Visor 2 Go
De Body Glove Visor 2 Go is een dunne 2-in-1 etui dat plaats biedt aan maximaal 12 CD s of DVD s. Hij kan heel handig op de zonneklep in je auto worden gelegd of dubbelgevouwen in je jas- of broekzak worden meegenomen. Hij beveiligt je CD s tegen krassen en heeft een stevige magneetsluiting. De Visor 2 Go is het ideale CD-vervoermiddel als je veel onderweg bent.

De CD/DVD-etuis vormen de jongste uitbreiding op het Body Glove assortiment accessoires voor technologisch georiënteerde consumentenproducten. Verder vind je binnen het aanbod onder meer producten voor MP3-opslag, computer- en cameratassen, en mobiele accessoires.

Over Body Glove
Body Glove is een aansprekend en dynamisch merk dat zich richt op een jonge, actieve, trendgevoelige markt. In 1953 introduceerden de oprichters van Body Glove, de tweelingbroers Bob en Bill Meistrell, de eerste wetsuit van neopreen. Sinds die tijd heeft de onderneming wereldwijd naam gemaakt als toonaangevend leverancier van hoogwaardige producten en accessoires voor watersport en strandmode. De consumentenproducten van Body Glove worden onder licentie gedistribueerd door Fellowes.

Over Fellowes
Fellowes heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Itasca, Illinois en levert producten op het vlak van consumenten- en kantoorelektronica, zoals accessoires voor mobiele telefoons, camera s en computers, bind- en lamineermachines, papierversnipperaars en een breed scala aan opbergproducten. De onderneming heeft dochterbedrijven in Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Groot-Brittannië en de Benelux. Wereldwijd telt Fellowes circa 1700 medewerkers, die het afgelopen jaar een omzet van ruim 700 miljoen dollar genereerden.

Noot aan de redactie,

Ingezonden persbericht