Time : 3:45:17 PM
Date : Monday, July 11, 2005
Sender Name: @iPower NV

Foto- en videosite van VT7 voor Vlaanderen Feest!

Vlaanderen is sinds vandaag een nieuw Internet Televisiekanaal rijker. Op VT7 vindt u onder andere exclusief voor VT7 geproduceerde Vlaamse content zoals shows, spelprogramma's, docu-soaps, reportagemagazines, reality series en een aantal nog nooit vertoonde kortfilms van Jan Verheyen.

Met het feest van de Vlaamse Gemeenschap in zicht, doet VT7 hier, samen met haar internet-partner www.ipower.be nog een schepje bovenop onder de vorm van de gratis foto- en videowebsite Vlaanderen Feest!

Alle Vlaamse filmers en fotografen kunnen vanaf 1 juli gratis de fotoreportages en filmpjes van hun buurtactiviteit rond de 11-daagse van de Vlaamse Feesten online zetten op www.VT7.be en deze galerijen delen met hun vrienden, kennissen en de rest van Vlaanderen. Iedereen kan deze foto's en filmpjes gratis bekijken, opslaan of zelfs afdrukken.


--------------------- Einde -------------------------

7days.be is meer dan de nieuwe Vlaamse Internet Televisiezender VT7; het is ook een filmkanaal met meer dan 500 titels in 14 categorieën. 7days is ontstaan uit een partnership tussen productiehuis Funky Brothers en Internetbedrijf @iPower nv en biedt onbeperkt en legaal downloaden van films via internet tegen een vaste vergoeding per maand.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met:

Gregory Liénard
@iPower NV - www.iPower.be
Tel: +32-3-641.66.80
Fax: +32-3-641.66.89
Gsm: +32-496-508.507

@iPower nv is een internetbedrijf dat in 2000 werd opgericht door Gregory Liénard en dat gespecialiseerd is in het verzorgen van internet-totaal-concepten, gaande van ontwikkeling en hosting tot e-marketing en technisch beheer van sites en servers.

Gregory Liénard van @iPower: "Wij zijn blij dat we Vlaanderen op dit ogenblik kunnen tonen dat er een alternatief is voor het dure en niet afgewerkte digitale aanbod van Telenet en Belgacom. VT7 biedt de kijker alle voordelen van digitale TV, zonder de hoge kostprijs van de Telenet of Belgacom formule."

Marc Van den Bosch
Funky Brothers Production Company - www.FunkyBrothers.tv Gsm: +32-494-460.640

Funky Brothers is het productiehuis dat de licenties van de aangeboden films bezit en de productie verzorgt van de Vlaamse content op 7days.be.

URL: http://www.vt7.be
http://www.7days.be
http://www.iPower.be