Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Historische klasse met bourgondische uitstraling...

HOTEL VAN EYCK ­ 'A HAMPSHIRE CLASSIC HOTEL' IN MAASEIK OPENT 11 JULI HAAR DEUREN

Maaseik, juli 2005... Was het Belgische stadje Maaseik al bekend om haar beroemde schilders Jan en Hubert Van Eyck, het gelijknamige Hotel Van Eyck aan de Markt geniet binnenkort een evenzo bekende status! Hotel Van Eyck ­ 'A Hampshire Classic Hotel' biedt een onvergetelijk verblijf met historische uitstraling. Het fraaie gebouw met monumentale gevel benadrukt de elegantie en klasse van de nieuwste aanwinst van Hampshire Hospitality & Leisure. Hotelgasten kunnen, met zicht op de stenen beelden van Jan en Hubert Van Eyck in het stadshart, genieten van een luxeovernachting. Ook door Nederlanders is dit recentelijk gerenoveerde hotel ontdekt; op slechts 25 km van Maastricht vinden zij een warm welkom in het viersterrenhotel. Vanaf 11 juli officieel geopend!

Bourgondisch genieten
Midden op één van de gezelligste stadspleinen van België, in Maaseik, ligt het totaal vernieuwde Hotel Van Eyck, een viersterren Hampshire Classic. Luxe, kwaliteit en verwennen zijn de kernwoorden die het hotel typeren. Tot in de kleinste details is gelet op de inrichting van de 22 luxekamers, vijf suites en twee vergaderzalen, waardoor een zeer intieme sfeer ontstaat. Het luxueuze karakter blijkt uit de standaard moderne faciliteiten in elke kamer, zoals luxe badkamer, telefoon, minibar, broekpers, draadloos internet, televisie met filmkanalen en föhn. Verder zorgt het atrium bij aankomst voor een open, ruimtelijke sfeer met veel licht.

Verrassend vertrekpunt
In België weet men het allang: Maaseik is een verrassende stad! Urenlang kuieren door honderden jaren geschiedenis en genieten van het veelzijdig aanbod van kunst en cultuur, uiteraard afgewisseld met gezellige terrasjes, fraaie winkelstraten, boetiekjes en galeries. Daarnaast is het in Belgisch Limburg heerlijk fietsen en wandelen in natuurgebied Kempen en Maasland. Voor alles geldt dat Hotel Van Eyck ­ 'A Hampshire Classic Hotel' het ideale vertrekpunt is!

Voor de fijnproever
Na een dagje genieten, is het goed thuiskomen in de ongedwongen stijlvolle sfeer van het hotel. Een diner in het à la carte restaurant Brasserie Van Eyck maakt de dag compleet. Het gewenste diner wordt à la minute bereid of gepresenteerd, waardoor de culinaire fijnproever de Franse Keuken op hoog niveau proeft. Voor de Bourgondische levensgenieter is Hotel Van Eyck ­ 'A Hampshire Classic Hotel' een verrassend onderkomen waar men graag terugkomt. Ook de zakelijke gast ontbreekt het aan niets; zowel in de twee vergaderzalen als in de hotelkamers bevindt zich draadloos internet. Meeting of evenement, zakelijk of privé: Hotel Van Eyck ­ 'A Hampshire Classic Hotel' zorgt voor een passend idee.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 ­ 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com.

Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.



Ingezonden persbericht