3 e persbericht van dinsdag 12 juli 2005

Eindhoven 12-07-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man gewond bij ongeval

Op de A58 is dinsdag rond 18.00 uur een 21-jarige automobilist uit Nieuwkuijk gewond geraakt bij een ongeval. Hij reed op de A58 richting de John F. Kennedylaan. Door onbekende oorzaak kwam hij met zijn voertuig in de middenberm terecht. Toen hij probeerde zijn voertuig weer op de weg te krijgen kwam hij in botsing met een vrachtwagen die bestuurd werd door een 49-jarige man uit Bemmel. De auto zou daarna een aantal maal over de kop zijn gegaan. De automobilist is met verwondingen aan het hoofd overgebracht naar een ziekenhuis.

Eindhoven: Man aangehouden voor bedreiging

Dinsdag rond 17.15 uur is op een parkeerterrein op de Tenierslaan een 38-jarige Eindhovense automobilist aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een andere automobilist met een mes bedreigd te hebben. De man is meegenomen naar het bureau.

Asten: Tweede verdachte fietsendiefstal aangehouden

Een 14-jarige jongen uit Deurne is dinsdagochtend op de Planker aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn bij de diefstal van een fiets uit een garage bij een woning aan de Leon Kelpenaarstraat. Deze diefstal vond plaats op maandag 4 juli. Een eerste verdachte werd op die dag reeds aangehouden (zie 3e persbericht van maandag 4 juli). De jongen uit Deurne wist toen te vluchten.

Asten: Snelheidscontrole

Op de Ommelseweg is dinsdag tussen 9.25 uur en 12.30 uur gecontroleerd op snelheid. Er werden 987 voertuigen gecontroleerd. Daarvan reden er 91 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 81 km/u. De toegestane snelheid is 50 km/u.

Deurne: Snelheidscontrole

Dinsdag tussen 13.25 uur en 15.30 uur is op de Vlierdenseweg een snelheidscontrole gehouden. Van de 828 voertuigen reden er 91 te hard. Toegestaan is 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 81 km/u.