Ingezonden persbericht


Persbericht

Zie je wel het jaar is zo voorbij. Tis weer campingtime!

Het is bijna zover. Over twee weken zal de stad Rotterdam weer over een echte stadscamping beschikken. Tussen 14 en 18 juli is het Noordereiland de nieuwe locatie voor Camping Rotterdam. En natuurlijk hebben we het dan over het gebied naast de Willemsbrug. En zoals u gewend bent, zal het weer de meest fantastische vakantie ervaring in eigen stad zijn! Er zijn nog enkele kampeerplekken te reserveren, dus wees er snel bij. Er zijn ook nog V.I.P. tenten beschikbaar voor de wat luiere types onder ons. Liefhebbers die liever thuis onder de wol kruipen kunnen het festivalterrein natuurlijk weer gratis bezoeken. Volop amusement, entertainment en shows zullen er voor zorgen dat u zich geen moment verveelt.

Verhuist

De campingfamilie Beukenhorst heeft de verhuisberichten al de deur uit gedaan. De hele bups vertrekt 14 juli naar de Feijenoordstraat op het Noordereiland, het gebied naast de Willemsbrug en de oude spoorbrug de Hef. Het Noordereiland ligt letterlijk midden in de stad. Iedere campinggast krijgt daarom gratis uitzicht over de skyline en de Maas aangeboden. Het blijft immers prachtig.

De camping gaat 14 juli om 17:00 uur open en zal verder het hele weekend van 11:00 tot 01:00 uur open zijn. Maandag 18 juli gaat iedereen weer goedgehumeurd naar huis.

Rummikub

Een nieuwe locatie betekent ook een nieuw look. En dan hebben we het natuurlijk over de geweldige kantine! Een gloednieuw exemplaar. Rummikub bestaat 25 jaar en wij zijn verhuist, dus is er besloten om samen een feestje te vieren. Herleef oude tijden en daag je moeder, vriend, broer of oma uit voor een spelletje Rummikub. De campingfamilie heeft een heuse stacaravan gekocht van Bowijk Caravans en die staat er glimmend bij.

Overvol Programma

Het programma is weer overvol. Het Camping Rotterdam Recreatieteam is de hele dag aanwezig om aan ieders wensen te voldoen. Kinderen kunnen knutselen, speurtochten maken, watergevechten houden, verkleedpartijen uitproberen en hun eigen campingplaat inkleuren. De fanatieke sporters onder ons kunnen iedere ochtend weer gymmen met de lieftallige sportinstructrices. Doris Mi and het Bips geeft aerobic-les, Drillmaster M laat de billen schudden en Vanity de la Mier presenteert: "The goodmorning nightclub session". Lekker vroeg uit de veren om te oefenen voor de late uurtjes. Leer de kneepjes van het verleidelijke GoGo dansen.

In samenwerking met Dienst Sport & Recreatie zal de voetbalkooi aanwezig zijn, is er weer tafelvoetbal en tafeltennis en wordt er een nieuwe sport geïntroduceerd namelijk sqinniz ! Een spannende combinatie van squashen en tennis. Een Kraijchek look-a-like zal tennis lessen geven. Na al deze lichamelijke inspanning kun je een ontspannende Thaise massage krijgen.

Verder zijn er weer vele caravans. Zo kunnen singels en stellen de liefde vieren bij de All You Need is Love Caravan. Doe mee aan de speeddatingshow, volg een workshop versiertechnieken en win de hoofdprijs met de meest erotische zoen.

In de Muziek Caravan zijn er onder andere workshops in zang, dans en spel én de verkoop van heuse theaterkostuums. Dus scoor je outfit voor de Bonte Avond.

Sport en Spelcaravan: knutselen, tennis, sqinniz, voetbalkooi, levend cluedo

Spannende voorstellingen en ontmoetingen in de theatercaravans van BARR theatergroep, Nieuw Lef Collectief en theatergroep Linke Soep. BARR speelt Kippendrift, Een driedelige mini-serie over drie chicks voor de caravan. Nieuw Lef Collectief komt met het Peespaleis, de mobiele escortservice van Nederland. Linke Soep speelt wederom de scoutinggroep de Frisse Fuut en zullen weer erg behulpzaam zijn.

Avonden

Ook het avondprogramma is niet mis! We trappen iedere avond af met een live talkshow. Verder kun je onder andere de Marokkaanse Frans Bauer, Het Rad van Fortuin, de Kara-oké show, de Op Goed Geluk show, Dennis Erhardt, DJ Bootsy Paul, showmaster Golden Wonder Boy en de alom bekende Vrijgezellen Bingo verwachten. De Stille Disco van 433fm.com sluit de avond af.

Op zondag vindt de eerste landelijke Formule 1 Teckelrace plaats. Dus geef je Turbo Teckel op voor de race en win een jaar lang gratis voedsel van de koning onder de teckelleveranciers Royal Canin.

Kortom; Tis weer camping! Komt allen naar het Noordereiland en vier de zomer. Kijk voor het volledige programma en boekingen op www.campingrotterdam.nl.


---