Ingezonden persbericht


Persbericht

Donna Lynton, Eric Dikeb en teckelkampioen Luca bij Camping Rotterdam

Het volledige programma van Camping Rotterdam is bekend! Tussen 14 en 18 juli strijkt de camping neer op het Noordereiland, naast de Willemsbrug. Zoals je van ons gewend bent is er iedere dag topamusement. Zo komt donderdag avond de verrassing van het Tros programma 'een ster in 40 dagen' Rachid, oftewel de Marokkaanse Frans Bauer. Op vrijdagavond bijt de Illegale Vrijgezellen Bingo de spits af, waarna Golden Wonder Boy het Rad van Fortuin zal presenteren en hierna de voetjes van de vloer krijgt tijdens de DISKO. Zaterdagavond is voor de echte sterren, met Donna Lynton en Eric Dikeb gaat het dak eraf! En tijdens de Bonteavond op zondag zal er een heuse reünie zijn van LUV. Daarnaast zal DJ Bootsy Paul de boel op stelten zetten. Verder is er op zondag natuurlijk de Formule 1 Teckelrace. De kampioen van Zuid-Holland, Luca, zal hier een wereldrace rennen, want ze is in topvorm.

Rachid Aazouzi heeft zijn zangcarrière te danken aan zijn voetbalhobby. Hij schreef een lied voor zijn voetbalclub op de melodie van 'Een dag uit duizend dromen' van Frans Bauer. Zo komt hij aan zijn artiestennaam ' De Marokkaanse Frans Bauer'. Zijn manager gaf hem op voor het Tros programma 'Een ster in 40 dagen' en de rest is geschiedenis. Hij eindigde daar als tweede en een zonnige en succesvolle carrière lacht hem tegemoet.

De wereldberoemde Amerikaanse zangeres Donna Lynton komt naar de camping! Wie kent niet de titelsong van Charlie's Angels? Gegarandeerd dat de sfeer er op zaterdag 16 juli er goed in komt door haar Motown klassiekers. Een echte Diva, zoals er nog maar weinig zijn.

Na de prijsuitreiking van de Kara-okéshow zal Eric Dikeb het dak eraf blazen met zijn megahit 'De Pizzahut'. Deze gezellige Hagenees is onder het Skihut publiek al veel langer bekend. En terecht, hij weet hoe hij een perfecte feeststemming moet neerzetten.

De verrassing van zondagavond is een heuse reünie van LUV, de Unlimited Edition.

Groot nieuws! De winnaar van Zuid-Holland racet mee tijdens de Formule 1 Turbo Teckel Race. De wereldberoemde teckel Luca is in 2005 alweer voor de derde keer de winnaar van Zuid-Holland. Een ware kampioen dus. En ze komt naar Rotterdam! Tijdens de Formule 1 Turbo Teckel Race zal ze het opnemen tegen zo'n 100 andere hondjes.

Kijk voor het volledige programma op www.campingrotterdam.nl. Maar kom vooral ook even een kijkje nemen op de enige echte stadscamping van Nederland.


---