Ingezonden persbericht


ba3861.gif

Want2manage BV

PERSBERICHT

Want2manage stelt ervaren marketingmanager aan

-Nieuwe senior marketingmanager brengt brede marketing ervaring in bij Want2manage-

Rotterdam, 14 juli 2005, Want2Manage B.V. bekend van Independenttool, WishUmobile en SourcingCenter, heeft per 1 juli Remco van Dijk benoemd tot nieuwe Marketing Manager voor de drie labels.

Voordat Van Dijk bij Want2manage in dienst trad werkte hij voor BMC Software: één van de leveranciers die participeert in Independenttool. Hij is daar onder andere verantwoordelijk geweest voor de wereldwijde marketingstrategie omtrent de sponsoring van BMC in het Formule 1 Toyota Team.

Van de dynamische wereld van de F1 gaat Van Dijk nu werken in de dynamische wereld van een relatief kleine onderneming dat aan de vooravond staat van nog meer succes.

Jordi van Herk, directeur van Want2manage: Met zijn brede marketingervaring zal Remco een belangrijke bijdrage leveren aan de ambitie van Want2Manage om de Europese nummer 1 positie te verkrijgen. Met zijn capaciteiten is hij een absolute aanwinst voor Want2mange .

Het is fantastisch om te zien hoe enthousiast de ideeën van Want2Manage door de markt worden ontvangen. Van zowel de aanbieder als de klant, krijg ik alleen maar positieve reacties. Met het hele team zullen we de drie labels nog duidelijker in de markt gaan neerzetten, en dé informatieprovider zijn voor vraag- en aanbodzijde. Het aantal labels zal de komende jaren zowel nationaal als internationaal blijven groeien, dus voor mij zijn hier uitdagingen genoeg te vinden. aldus Remco van Dijk.

WANT2MANAGE BV

Want2manage brengt vraag en aanbod voor software beheertools, mobiele data oplossingen en sourcingsdiensten bij elkaar. Zij helpt organisaties bij de oriëntatie, selectie, support en beheer. Hierbij is Want2manage als enige in de markt 100 % onafhankelijk en objectief.

Want2manage bevat drie labels, hieronder een korte omschrijving.

Independenttool

Independenttool richt zich op de markt voor beheertools. De organisatie voert regelmatig onderzoeken uit in deze markt en organiseert verschillende events, waaronder The Tooling Event. Met meer dan 22.000 bezoekers per maand is Independenttool op dit vlak hét aanspreekpunt. www.independenttool.nl

WishUmobile

WishUmobile helpt organisaties bij de oriëntatie en selectie op het gebied van mobiele data-oplossingen. Deze markt is voor organisaties niet helder. Voor elke oplossing is immers hardware, software, een netwerkprovider en systeem integrator nodig. De organisatie kent de verschillende partijen en biedt klantorganisaties alles wat nodig is voor een goede selectie van een oplossing. www.wishumobile.nl

SourcingCenter

SourcingCenter geeft als enige marktpartij een objectief en compleet beeld van sourcings-aanbieders. SourcingCenter is gepositioneerd tussen sourcingsaanbieders enerzijds en bedrijven die zoeken en gebruik maken van een outsource-partner anderzijds. www.sourcingcenter.nl

Meer informatie over Want2manage of de afzonderlijke labels vindt u op http://www.want2manage.nl

/////////////////////////////////

Noot aan de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Want2manage BV

Judith van Liempt

E-mail: info@want2manage.nl

Telefoon: (010) 214 22 08

Internet: www.want2manage.nl