Grafinet


Swinglane, het transparante beveiligingsproduct

Boon Edam introduceert een nieuw beveiligingsproduct, de Swinglane. In de Swinglane zijn de voordelen van een lange detectiesluis gecombineerd met het ruimtelijke effect van een transparant beveiligingsproduct. Het resultaat is een beveiligingsproduct met een hoge capaciteit en een groot gebruikersgemak waarbij meelopen wordt voorkomen. De Swinglane is beschikbaar als enkelvoudige en dubbele opstelling en is geschikt voor alle beveiligingssystemen zoals kaartlezers en biometrie. Met de Swinglane heeft u een visuele barrière maar tevens een uitnodigende beveiligingsentree voor de bezoekers van een gebouw.

Snelle doorgang
De standaard volledig automatische Swinglane wordt geleverd met één glazen deurvleugel die snel open en dicht gaat. De deurvleugel kan in beide richtingen draaien waardoor u verzekerd bent van een comfortabele en veilige toegang. Niet gelijktijdig tweerichtingsverkeer is mogelijk met de Swinglane. Om een bredere toegang te creëren voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers en steekwagentjes kan de Swinglane ook worden uitgevoerd met twee glazen deurvleugels.

Visuele barrière De Swinglane is een beveiligingsproduct waarmee u niet alleen een fysieke maar tevens een welkome barrière creëert in bijvoorbeeld een receptie. Indien u over een bredere mindervaliden toegang wilt beschikken kan deze aan het einde van de opstelling worden geïnstalleerd. De toegang kan worden geregeld middels een extern bedieningstableau. De Swinglane wordt met name toegepast in financiële instellingen, overheidsgebouwen en andere openbare gebouwen.

Meer informatie?
Kijk op www.boonedam.com


---

©2005 - Elma Multimedia B.V.