Lekstroom 11.30 uur

Utrecht 14-07-2005 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Borrel op

IJSSELSTEIN - Bij een reguliere controle werd donderdag om 00.15 uur op de Baronieweg in IJsselstein een 46-jarige automobilist uit IJsselstein aangehouden. Onderzoek wees uit dat hij teveel had gedronken. De ademanalyse op het bureau wees vervolgens 370 ug/l uit. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijontzegging van 3 uur

Verkeerscontrole Nieuwegein

NIEUWEGEIN - Bij een korte verkeerscontrole op de Sluyterslaan in Nieuwegein heeft de politie woensdag 4 bekeuringen uitgedeeld wegens het niet dragen van de autogordel. De controle duurde van 10.30 uur tot 11.30 uur.

Door de bomen

HOUTEN - De politie heeft woensdag tussen 16.30 uur en 18.00 uur een controle gehouden ter hoogte van de spoorwegovergang op de Fortweg in Houten. Er werden 11 processen-verbaal opgemaakt voor mensen die de gesloten slagbomen negeerden.

Dronken vrachtwagenchauffeur

VIANEN - Woensdag om 19.55 uur kreeg de politie een melding van een vrachtwagenchauffeur die een dronken automobilist aan de kant van de weg had gezet omdat de man vreemd weggedrag vertoonde. Toen de politie ter plaatse kwam rook de 40-jarige automobilist uit IJsselstein naar drank stond hij te wankelen op zijn benen. De man werd meegenomen naar het bureau. Daar wees de ademanalyse 928 ug/l uit. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Verder kreeg hij een rijontzegging van 12 uur en mocht hij zijn rijbewijs inleveren.