Politie Zeeland


---


W-3912-2005 Aanrijding in Vlissingen

Woensdag om 20.00 uur vond op de Noordbeekseweg in Vlissingen een aanrijding plaats.
Een 26-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed met een landbouwvoertuig over de Noordbeekseweg, komende uit de richting van de Weyevlietweg. Hij hield niet voldoende rechts en kwam in botsing met een tegemoetkomende 28-jarige Middelburgse snorfietser met als passagiere een 29-jarige plaatsgenote. Beiden werden met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Het landbouwvoertuig bleef onbeschadigd, de snorfiets raakte aan de rechterkant beschadigd.


W-3913-2005 Woninginbraak

In de nacht van woensdag op donderdag werd ingebroken in een woning in de Hyacinthenlaan in Vlissingen.
Er werden enkele tientallen euro's en persoonlijke papieren gestolen.


W-3914-2005 Aanrijding in Ritthem

Op de kruising Marie Curieweg / Ritthemsestraat vond woensdag om 17.05 uur een aanrijding plaats.
Een 18-jarige Oost-Souburgse automobiliste reed over de Ritthemsestraat, komende uit de richting van de Burgemeester Stemerdinglaan. Zij verleende op de kruising geen voorrang aan een van links komende 17-jarige bromfietser uit dezelfde plaats. Bij de aanrijding raakten de auto en de bromfiets beschadigd.


Z-3915-2005 Brand in Philippine

Donderdag omstreeks 03.45 uur brak brand uit in restaurant 'De Mosselbank' in Philippine.
Er waren geen personen aanwezig in het restaurant en in de woning daarboven. De brandweer uit Biervliet, Hoek, Philippine en Terneuzen rukte uit met groot materiaal en na ongeveer twee uur was het vuur onder controle. De weg is, tot nu toe, richting Hoek en richting IJzendijke afgezet en het verkeer wordt omgeleid.
(