GGD Rotterdam e.o.


Onderzoek naar uitgaan en partydrugs in Rotterdam

Woon je in Rotterdam of in de buurt van Rotterdam? Ga je wel eens uit in Rotterdam? Gebruik je wel eens partydrugs? Als je deze drie vragen met 'ja' beantwoordt, dan willen we je graag interviewen.

xtc

Onderzoeksbureau IVO is vorig jaar gestart met een onderzoek naar uitgaan in Rotterdam en het gebruik van partydrugs. Doel van het onderzoek is meer te weten te komen over de rol van partydrugs - met name XTC en snuifcoke - in het Rotterdamse uitgaansleven.
- Woon je in Rotterdam of in de buurt van Rotterdam?
- Ga je wel eens uit in Rotterdam?

- Gebruik je wel eens partydrugs?
Als je deze drie vragen met 'ja' beantwoordt, dan willen we je graag interviewen.
Wil je praten over je ervaringen in het Rotterdamse uitgaansleven en je ervaringen met XTC of snuifcoke, neem dan contact met ons op. Stuur een email naar UitgaanRotterdam@hotmail.com en we maken een afspraak om elkaar te ontmoeten (het interview wordt niet telefonisch of via de mail gehouden). Het interview zal ongeveer
1,5 uur van je tijd in beslag nemen. In ruil voor het interview ontvang je 20 euro. Alle informatie die je geeft wordt vertrouwelijk behandeld.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Madelon Stoele, Agnes van der Poel en Marjolijn Schouten. Zij werken bij onderzoeksbureau IVO in Rotterdam. Meer informatie: www.ivo.nl