Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Mavim brengt PR-activiteiten onder bij The Communication Force

Noordwijk, 14 juli 2005 - Mavim, softwarespecialist op het gebied van werkprocessen, heeft The Communication Force gekozen als PR-bureau. Mavim is onder andere bekend van Mavim SIS. Dit softwareprogramma beschrijft de werkprocessen in een organisatie, zodat deze niet alleen zichtbaar maar ook beheersbaar worden. Mavim SIS maakt duidelijk wie wàt doet, op welk moment, op welke manier en waarom. Het vertaalt het beleid in afspraken en procedures.

Mavim ziet in The Communication Force de juiste sparringpartner om de producten en diensten van Mavim effectief onder de aandacht te brengen bij de verschillende doelgroepen. "Mavim maakt als organisatie een nieuwe fase door. We waren dan ook op zoek naar een professionele communicatiepartner om samen aan onze naamsbekendheid en positionering te werken. Mavim wil zich positioneren als autoriteit in de markt en daarbij is de samenwerking met een pro-actief en flexibel PR-bureau essentieel. PR rond onze naamsbekendheid is de eerste stap in de samenwerking en de aanpak die The Communication Force heeft voorgesteld, spreekt ons aan", aldus Michiel Arens, directeur Mavim.

Over Mavim
Mavim is de ontwikkelaar en leverancier van Mavim SIS, een softwarepakket waarmee werkprocessen zichtbaar en beheersbaar worden. Met dit programma wordt beleid verankerd in procedures en afspraken. Het maakt zichtbaar wie wàt doet op welk moment, op welke manier en waarom. Bovendien kan het programma de effecten van mogelijke wijzigingen in een werkproces laten zien. Dus nog ruim voordat deze feitelijk worden doorgevoerd. Veranderingen ter verbetering van de efficiency kunnen daardoor met veel minder risico worden geïmplementeerd. Mavim heeft nu ruim 125.000 licenties uitstaan bij meer dan 700 klanten in het bedrijfsleven, de overheid en semi-overheid. Zoals diverse ministeries, provincies en gemeenten. Maar ook bij TNT, T-Mobile, Eneco, Interpay en UMC Utrecht. Kijk voor meer informatie op: www.mavim.com.

Over The Communication Force
The Communication Force is een full-service PR- en marketingbureau gespecialiseerd in de ICT- markt. Het bureau richt zich op alle communicatieaspecten - van planning tot en met uitvoering - waaronder advies, PR-activiteiten en marketingondersteuning. Het samen bereiken van de doelstellingen, het resultaat, staat daarbij voorop. TCF start met het opstellen van de juiste strategie en doelstellingen, met een duidelijk meetbare communicatie als basis. Het uitgangspunt is met veel plezier en gedrevenheid samen met de klanten werken aan een optimaal rendement en goede resultaten. Meer informatie vindt u op www.communicationforce.com.