nieuwe benoeming bij De Boer

14.07.2005 / 13:08 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: De boer investment b.v

Per 20 juni 2005 is de heer Joost de Weichs de Wenne gestart als Manager Sales bij De Boer Tenten. Joost heeft een doctorale opleiding Economie en heeft eerder gewerkt in leidinggevende commerciële functies bij o.a. Makro, Connexxion en NS.

Over De Boer Groep

De Boer Groep is wereldwijd marktleider op het gebied van tijdelijke accommodaties. Opgericht in 1924 en met hoofdkantoor in Alkmaar, heeft De Boer inmiddels vestigingen in Nederland, Duitsland, Engeland, België, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk en Zweden. Daarnaast is De Boer middels strategische samenwerkingen actief in Ierland en de Verenigde Staten.

De Boer Groep heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 60 miljoen Euro. Wereldwijd heeft zij 350 vaste medewerkers en gedurende het hoogseizoen biedt zij werk aan ruim 150 extra krachten.

De Boer creëert tijdelijke accommodaties bij onder andere de Olympische Spelen, de Farnborough Airshow, de EU top, Popfestivals, Formule 1, Internationale Voetbalkampioenschappen, ATP tennis toernooien en PGA Golf toernooien. Tevens vinden in semi-permanente accommodaties van De Boer voorzieningen als supermarkten, magazijnen, hotels, distributiecentra en tentoonstellingshallen voor langere termijn onderdak.

Aanvullende informatie, nieuws en beeldmateriaal van De Boer is beschikbaar via: www.deboer.com, info@deboer.com en telefoon 072 540 04 44.