Ingezonden persbericht


Persbericht

TEMTEC BEHAALT SAP CERTIFICATIE

Executive Viewer® 5.2 optimaliseert gebruikerstoegang tot SAP Business Information Warehouse

's-Hertogenbosch, 14 juli 2005 - Temtec, een belangrijke aanbieder van intuïtieve selfservice analyse- en rapportagesoftware voor business intelligence, maakt bekend dat de Executive Viewer 5.2 database interface is gecertificeerd voor SAP NetWeaver(TM); een integratieplatform dat connectiviteit met de SAP Business Information Warehouse database mogelijk maakt. Na een uitgebreide testfase heeft Executive Viewer 5.2 de certificatie behaald voor SAP interface BW-ODB 2.0.

"We zijn erg tevreden met het behalen van deze SAP certificatie omdat we hierdoor onze complete en succesvolle rapportage- en analyseoplossing voor ondernemingen kunnen aanbieden aan een breder publiek", aldus Temtec's General Manager, Alan Parker.

Executive Viewer 5.2 biedt een analytische front-end en centrale bron van waaruit gebruikers analytische informatie uit de databronnen van SAP Business Information Warehouse kunnen bekijken, analyseren en rapporteren. De oplossing zorgt voor snellere rapportage tussen databasesystemen door middel van een gebruiksvriendelijke interface die zelfs geschikt is voor medewerkers zonder specifieke IT-kennis.

SAP NetWeaver is een compleet integratie- en applicatieplatform dat in combinatie met de bestaande IT-infrastructuur veranderingen mogelijk maakt en beheert. Met SAP NetWeaver kunnen klanten snel en flexibel nieuwe bedrijfsstrategieën en -processen ontwerpen, bouwen, implementeren en uitvoeren. Innovatie binnen de onderneming wordt gestimuleerd door bestaande systemen te combineren met behoud van een duurzame kostenstructuur.

"Ondernemingen die in SAP hebben geïnvesteerd kunnen nog meer uit hun implementatie halen met Executive Viewer 5.2", vervolgt Parker. "Medewerkers kunnen nu direct beschikken over bedrijfskritische gegevens voor analyse en rapportage."

Temtec Europe B.V., Postbus 3010, 5203 DA, 's-Hertogenbosch. Tel.: 073 - 6460200, fax: 073 - 6460209, e-mail: info@temtec.com

Over Temtec

Temtec - een van oorsprong Nederlandse onderneming - is een wereldwijde leverancier van selfservice analyse- en rapportagesoftware. Temtec zorgt ervoor dat gebruikers zonder specifieke technische achtergrond zeer snel bedrijfskritische informatie kunnen analyseren om gefundeerde beslissingen te nemen. Het belangrijkste product van Temtec, Executive Viewer, is ontwikkeld om de gebruiker optimale toegang te geven tot informatie die is opgeslagen in multi-dimensionale OLAP-databases. Executive Viewer is als OLAP-browser te gebruiken voor de volgende databases: Microsoft Analysis Services, Hyperion Essbase, IBM DB2 OLAP Server, Applix TM1 en SAP Business Warehouse. Temtec is een Microsoft Gold Certified partner en een voorkeurspartner van Hyperion. De onderneming heeft een wereldwijd klantenbestand van ruim 400 organisaties in 50 landen. Temtec heeft locaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de Verenigde Staten en biedt professionele ondersteuning in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Nederlands. Meer informatie en een live demonstratie van Executive Viewer zijn te vinden op www.temtec.com.

Voor redactionele informatie, interviews of screen shots: (Ref.: PB0705) Influx PR - Marald Brons - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 - 366 30 34, e-mail: marald@influx-pr.com