Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


14 juli 2005


Nunspeet- Diefstal uit auto


Een 68 jarige vrouw uit 's Gravenhage heeft bij de politie aangifte gedaan van een diefstal uit haar auto. Dit gebeurde op woensdag aan de Eperweg bij een recreatieterrein in Nunspeet tussen 11:00 uur en 12:00 uur. De dader heeft een ruit ingeslagen en heeft onder andere een laptop ontvreemd.


Elburg- ongeval met letsel


Woensdag 13 juli om 16:30 uur is een 20 jarige vrouw uit Elburg gewond geraakt. De vrouw stak de weg, ter hoogte van de Klokbekerweg/Ijselmeerweg, met haar fiets over en werd daarbij aangereden door een 81 jarige man uit Elburg. De man die met zijn auto in de richting van de Klokbekerweg reed heeft vermoedelijk de vrouw niet gezien. De vrouw is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.


Vaassen- Ongeval met letstel


Op woensdag rond 19:15 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Woenstijnweg/Tuindorpweg. Een 60 jarige vrouw uit Vaassen met een 4 jarig jongetje achterop fietste in de richting van de verkeerslichten Apeldoornseweg. Een 68 jarige man uit dezelfde woonplaats kwam uit tegengestelde richting met zijn auto en zag, toen hij afsloeg, vermoedelijk de fietsster over het hoofd waardoor de aanrijding plaatsvond. De fietsers hebben door de aanrijding lichte verwondingen opgelopen.


Wezep- Sneheidscontrole


Aan de Stationsweg te Wezep is woensdag 13 juli aan het einde van de middag een snelheidscontrole gehouden. Er zijn zeven bekeuringen uitgedeeld. De hoogst gemeten snelheid was 76 km/pu, de maximumsnelheid is hier 50 km/pu.


/////////////////////////////////////////////////////Einde berichten//////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --