Politie Zeeland


---


O-3923-2005 Auto weggenomen bij inbraak vakantiewoning

In de nacht van woensdag op donderdag tussen 00.00 uur en 07.30 uur is, bij een inbraak in een vakantiewoning aan de Rampweg in Renesse, een personenauto weggenomen.
Vermoedelijk is er sprake van insluiping.
In de woning zijn uit een tas waardepapieren en sleutels weggenomen.
De auto, die bij de woning geparkeerd stond, is tevens weggenomen. Het betreft een zwarte Audi 80 station voorzien van het Duitse kentekenEN-WD 813. De waarde van de auto is onbekend.
In de auto lag een kite-buggy met nog onbekende waarde.

Rectificatie bij persbericht Z-3922-2005 Automobilist veroorzaakt aanrijding.
De 34-jarige automobilist uit de gemeente Hulst had niet 2 maal teveel gedronken, maar iets meer dan de toegestande hoeveelheid.


O-3924-2005 Diefstal uit auto, Hansweert

Tussen woensdagmiddag 17.30 uur en donderdagochtend 06.15 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Braakmanstraat in Hansweert.
Uit de auto zijn een jas, een radio cd-speler en cd's met een totale waarde van honderden euro's weggenomen.
De auto is opengebroken; het totale schadebedrag is nog onbekend.


Z-3925-2005 Diefstal uit auto, Clinge

Tussen woensdagavond 20.00 uur en donderdagochtend 05.30 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Rembrandtstraat in Clinge.
Uit de auto is een radio cd-speler met een waarde van tientallen euro's weggenomen.
De auto is opengebroken; het totale schadebedrag is nog onbekend.


O-3926-2005 Diefstal uit auto, Hansweert

Tussen woensdagavond 19.00 uur en donderdagochtend 06.15 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Braakmanstraat in Hansweert.
Uit de auto zijn waardepapieren, een radio cd-speler, de hoedenplank compleet met boxen, een zonnebril, fotoapparatuur, kleding, schoenen en cd's met een totale waarde van vele honderden euro's weggenomen.
De auto is opengebroken; het totale schadebedrag is nog onbekend.


Z-3927-2005 Diefstal uit auto, Clinge

Tussen woensdagavond 23.30 uur en donderdagmiddag 13.00 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de 's Gravenstraat in Clinge.
Uit de auto zijn o.a. waardepapieren, enkele honderden euro's, fotoapparatuur, een
T-tag (voor de wst) en navigatieapparatuur met een waarde van vele honderden euro's weggenomen.
De auto is opengebroken; het totale schadebedrag is nog onbekend.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.