Politie Zeeland


---


O-3928-2005 Diefstal uit auto, Hansweert

Tussen woensdagmiddag 14.00 uur en donderdagmiddag 15.00 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Europastraat in Hansweert.
Uit de auto is een radio cd-speler met onbekende waarde weggenomen.
De auto is opengebroken; het totale schadebedrag is nog onbekend.


O-3929-2005 Vernielingen gepleegd aan hek kinderboerderij

Tussen woensdagmiddag 16.00 uur en woensdagavond 21.00 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een hek bij een kinderboerderij in Goes.
Er werd een gat in het gaas van de omheining, rond een weiland, geknipt.
Hierdoor zijn de geiten die op het weiland liepen ontsnapt en op de openbare weg (Populierenstraat) terecht gekomen.
Medewerkers van de kinderboerderij hebben alle geiten kunnen vangen.
Het totale schadebedrag is nog onbekend.


W-3930-2005 Aanrijding in Middelburg

Donderdagmiddag rond 16.40 uur vond er op de Kanaalweg in Middelburg een aanrijding plaats tussen een fiets en een personenauto.
De 43-jarige fietser uit Arnemuiden reed over het fietspad komende uit de richting van het centrum van Middelburg en gaande in de richting van de Kleverskerkseweg.
Ter hoogte van de benzinepomp stak hij plotseling de weg over. Hij maakte geen gebruik van de fietsers oversteekplaats die een tiental meter verderop ligt.
De 81-jarige bestuurder van de personenauto uit Middelburg, die over de Kanaalweg reed komende uit de richting van de Schroeweg, probeerde nog te remmen en uit te wijken om een aanrijding te voorkomen maar kon de fietser niet meer ontwijken.
De fietser is met diverse kneuzingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


W-3931-2005 kop-staart aanrijding in Vlissingen

Donderdagmiddag rond 15.30 uur vond er op de Gerbrandystraat in Vlissingen een kop-staart aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 49-jarige automobilist uit de gemeente Veere stond voor de verkeerslichten bij de kruising met Sloeweg te wachten (komende uit de richting van Koudekerke).
De 32-jarige autmobiliste uit Middelburg, die achter hem kwam aanrijden kon niet meer op tijd tot stilstand komen.
Er was alleen materiële schade.

W-3932-2005 Tanken zonder betalen
Donderdagmiddag tussen 14.43 uur en 14.46 uur is bij de Shell in Vlissingen benzine weggenomen.
Tussen genoemde tijdstippen is door een onbekend gebleven automobilist voor tientallen euro's getankt.
Na het tanken stapte de man in zijn auto en reed, zonder te betalen, weg.

W-3933-2005 Diefstal uit auto
Tussen donderdagochtend 11.45 uur en donderdagmiddag 17.30 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Faelweg in Vrouwenpolder.
Uit de auto is navigatieapparatuur met een waarde van vele honderden euro's weggenomen. De auto is opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland