Ingezonden persbericht


Wauw Racing Team eindigt als vierde in Kalos cup

Een enerverende rally kan het gerust genoemd worden, de Kalos Challenge tijdens de BHV rally afgelopen weekend.

Leider van het klassement Cornee Damen begon zaterdag voortvarend en nam meteen de leiding in het Kalos klassement, maar al gauw komt De Boef hem in het klassement voorbij. Het team van Vloedgraven kon tot nu toe prima meekomen in de middenmoot van de Kalos cup waar in de loop van de middag de klappen vielen.

De eerste die moet opgeven is het team van Rijpma. Het team van De Boef dat lang op de tweede plek lag komt na vast gezeten te hebben niet verder dan Ostaayen, iets dat ook Corne Damen en Johan Belleman overkomt.

Met het wegvallen van de top, is het het team van Stiphout die toeslaat en met hun naam bovenaan de lijst gaat. Het Wauw Racing team staat op deze avond op de tweede plek, een bijzondere prestatie.

Op de zondag bereiden de teams zich voor op de finale en het team van Stipthout weet keurig de eerste plek vast te houden door doordacht te rijden.

Bert Vloedgraven vocht in de diverse klassementsproeven om de beste plek met het team van Hoendervangers. Deze laatste sneuvelt bij deze strijd, maar ook het team van Vloedgraven heeft last van de grote rivaliteit.

Daar waar twee rally teams vechten gaat het VoiceRent team er met de tweede plek vandoor. De Kalos van Jensen weet uiteindelijk de derde plek in beslag te nemen voor de auto van het Wauw Racing Team Vloedgraven/Millingen uit Twente. Als vijfde eindigt team Blom.

Eindstand 4e ronde Chevrolet Kalos Challenge:


1. van Stiphout/ van Stiphout totaal 2:37:21


2. Tetteroo/Cornelissen +8.22


3. Jensen/van Ovost + 8.56


4. Vloedgraven/van Milligen +14.29


5. Blom/Donkers +24.41

Chevrolet Kalos Challenge stand na 4 ronden:


1. van Stiphout/van Stiphout 63


2. Damen/Wassink 56 -


3. Belleman/Rabbering 27 -


4. de Boef/Krebs 26 -


5. Tettero/Cornelissen 26 -


6. Vloedgraven/van Milligen 26 -


7. Rijpma/Waare 21 -


8. Roks/Hoendervangers 21 -


9. Blom/Donkers 21 -


10. Jensen/van Ovost 18

Met vriendelijke groet,
Namens WAUW Racing, de Twentse Chevrolet dealers
't Wagenhuys Almelo
Auto Unie Enschede
Auto Unie Hengelo
Wuco Oldenzaal

Bas Oude Luttikhuis
Manager Public Relations
GSM 06-14991488
TEL 053-4758087

PS Een keer als redacteur mee naar een rally? We hebben een beperkt aantal VIP plaatsen per rally tot onze beschikking als team. Binnenkort is er ook een circuitdag waarbij het mogelijk is zelf een stuk te rijden in de Kalos van het WAUW Racing team. Bel me gerust voor meer info, een interview, fotomateriaal etc. Groetjes Bas


---- --