Ingezonden persbericht


De eerste Hummer H3 in Nederland

In Almelo is een autobedrijf actief dat zich heeft gespecialiseerd in het erg populaire SUV segment: 't Wagenhuys - Autdoor SUV. SUV staat voor Special Utility Vehicle, een term die vanuit Amerika is komen overwaaien en die een verzamelnaam is geworden voor de grotere moderne en luxere terreinauto's.

De Auto Unie Groep, met dealervestigingen in Enschede, Almelo en Hengelo, heeft in zijn Autdoor SUV showroom in Almelo een speciale afdeling opgezet waar deze populaire terreinauto's te bewonderen zijn. Naast de personenauto modellen van Chevrolet en Kia waar zij officieel dealer van zijn, zijn nu dus ook de SUV's te bewonderen. Momenteel staan in de showroom o.a. een Infinity FX (het premium merk van Nissan), de nieuwe Chevrolet Equinox, de Kia Sportage, de Kia Sorento en nu ook de nieuwe Hummer H3. Door eigen import vanuit de Verenigde Staten kunnen zij alle populaire SUV's nieuw en gebruikt leveren. Eigenaar Niels Oude Luttikhuis: "We merken dat veel mensen die eind jaren negentig overstapten van een stationwagon in een MPV (Multi Purphose Vehicle red.) een nieuwe uitdaging zoeken. Veel van deze autoliefhebbers hebben nu de SUV ontdekt. Een marktsegment waar veel vraag naar is, maar waarvan hier in Oost Nederland nog maar weinig aanbod is. Door eigen import vanuit de Verenigde Staten kunnen we deze wensen nu vervullen"

Op de website www.autdoor.nl wordt naast de uitgebreide collectie nieuwe en gebruikte SUV's ook veel aandacht besteed zal worden aan outdoor-activiteiten in Twente, autoreizen naar avontuurlijke gebieden en outdoor-kleding.

't Wagenhuys - Autdoor SUV heeft momenteel de introductieshow voor de nieuwe Hummer H3. De nieuwste versie van de Amerikaanse terreinauto fabrikant die bekend is geworden met de Humvee's (H1) die door de Amerikanen gebruikt werden tijdens de Golfoorlog. Deze nieuwe Hummer SUV start met prijzen vanaf E 54.990 en is uitgerust met een 3.5i V5 met naar keuze handgeschakelde of automatische transmissie.



Ingezonden persbericht