Ingezonden persbericht


Text 100 b.v. benoemt klaas klunder tot

nieuwe general manager

AMSTERDAM, 15 juli 2005 Text 100 B.V. te Amsterdam, de Nederlandse vestiging van één van de grootste onafhankelijke public relations advies­bureaus voor de technologiesector ter wereld, heeft Klaas Klunder benoemd tot nieuwe general manager. Hij is op 1 mei jongstleden in dienst getreden bij Text 100.

Klaas Klunder is een zeer ervaren marketing- en communicatiespecialist met een brede achtergrond op het gebied van ICT. Voor zijn benoeming tot general manager bij Text 100 was hij Manager Communications Benelux bij Oracle Nederland BV,. Daarvoor heeft Klaas een aantal jaren zijn eigen communicatiebureau gehad, waar hij zich specialiseerde in geïntegreerde ICT marketing en communciatie voor klanten als Versatel, Novell, Cognos en Getronics. Eerdere werkervaring heeft Klaas onder andere opgedaan bij Microsoft BV en Magic Solutions Europe. Bovendien heeft Klaas lange tijd een eigen column gehad in het ICT channel magazine ComputerPartner.

Andrew West, Director EMEA Business Development bij Text 100 EMEA, toont zich zeer zich verheugd met de aanstelling van Klaas Klunder: Met de benoeming van Klaas tot general manager, hebben we ons Amsterdamse kantoor versterkt met een zeer ervaren manager met grote kennis van de verschillende marketing- en communicatiedisciplines. Bovendien is Klaas een echte teamplayer. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Klaas Text 100 Amsterdam op een zeer professionele manier zal leiden en het kantoor op die manier nog verder zal uitbreiden.

Ik heb Text 100 altijd als één van de toonaangevende PR adviesbureaus op het gebied van technologie beschouwd. Mijn ervaringen aan de klantzijde bij diverse ICT bedrijven én mijn ervaringen aan bureauzijde komen nu optimaal samen in deze functie als general manger bij Text 100 , aldus Klaas Klunder.

In de komende jaren wil ik de focus gaan leggen op PR als ondersteunend middel voor het bouwen van sterke technologiemerken. Daarnaast is Text 100 haar aanbod op het gebied van communicatiediensten sterk aan het uitbreiden om in te kunnen spelen op de veranderende omstandigheden waarin veel technologische bedrijven zich momenteel bevinden , vervolgt Klaas Klunder.

Text 100 Amsterdam is dit jaar al tien jaar actief in Nederland en wordt algemeen erkend als hét toonaangevende public relations adviesbureau in de technologiesector in Nederland. Het team van consultants bestaat uit Nederlands- en Engelstalige consultants, waardoor Text 100 B.V. niet alleen Nederlandse, maar ook internationale bedrijven tot haar klanten mag rekenen. Tot de klanten behoren onder meer eBay, BMC Software, Verisign, Xerox, McAfee en Siebel.

Over Text 100

Text 100 is een van de grootste onafhankelijke public relations advies­bureaus ter wereld voor bedrijven die technologie als concurrentievoordeel inzetten. Het bedrijf is organisch gegroeid en beschikt momenteel over 27 kantoren verspreid over Europa, Noord-Amerika, India, Afrika, het Verre Oosten en de Pacific regio en is de grootste en voornaamste merknaam binnen de Next Fifteen Groep. Text 100 levert alle public relations disciplines en werkt onder andere met Cisco, Fujifilm, IBM, Motorola en Xerox. De vestiging in Amsterdam is in 1995 opgericht. Voor meer informatie over Text 100, kunt u kijken op www.text100.com of contact opnemen met:

Text 100 B.V.

Liesbeth Kramer

Telefoon: 0031 (0) 20 530 43 49

E-mail: liesbeth.kramer@text100.nl

Voor de redactie: Een foto van Klaas Klunder opvragen bij afzender