Gemeente Overbetuwe


Vooraankondiging i.v.m. vierdaagse 2005

Elst
Door een routewijziging van de Nijmeegse Vierdaagse zijn op DINSDAG 19 JULI 2005 de volgende wegen ten oosten van de snelweg A325 (Arnhem-Nijmegen) van 04.00 tot 13.00 uur of zoveel korter als noodzakelijk is afgesloten voor alle verkeer: o Breedlersestraat;
o Sillestraat;
o Lingewal / De Broekakkers; o Kampsestraat.

Ook de Nieuwslag is tussen genoemde tijden niet bereikbaar. Wij verzoeken aanwonenden leveranciers e.d. van deze tijdelijke wegafsluiting op de hoogte te brengen.

Op 19 juli a.s. is van 04.00 tot 13.00 uur ook het viaduct over de A325 ter hoogte van de Lin-gestraat / Kampsestraat tijdelijk afgesloten voor alle verkeer.

Stremmingen doorgaand verkeer I.v.m. de doorkomst van de Nijmeegse vierdaagse zijn op dinsdag 19 juli 2005 de plaatsen Elst, Valburg, Slijk-Ewijk en Oosterhout maar beperkt bereikbaar vanaf 04.30 uur.

Vanaf 04.30 uur zijn tevens afgesloten; Mermsestraat, Bemmelseweg, Platinaweg, Bemmelseweg, Stationsstraat, Rijksweg Noord, Dorpsstraat, Valburgseweg, Kerkeakkers, Lange Dreef, Valburgseweg, Tielsestraat tot aan rotonde bij Slijk Ewijk, Valburgsestraat, Oosterhoutsestraat, Vredesplein, Dorpsstraat, Waal-dijk.

Busvervoer
Op dinsdag 19 juli a.s. vervallen ALLE bushaltes in Elst vanaf de Rijksweg Noord tot aan de snelweg A15 van 06.30 tot 13.00 uur of zoveel korter als noodzakelijk is. Gedurende deze tijd blijft busvervoer van en naar Nijmegen, Arnhem en de richting Zetten alleen mogelijk via het station Elst.

Vanuit Zetten zal lijn 103 rechtstreeks via de A15 rijden naar station Elst.

Op 19 juli zal de kern Oosterhout (gemeente Overbetuwe) de gehele dag niet worden aan-gedaan door lijn 3 (NOVIO/HERMES). Op deze dag is de tijdelijke eindhalte in woonpark Oosterhout (gemeente Nijmegen).

"De aam"
Industriepark de Aam is op 19 juli a.s. alleen bereikbaar via de A325, afslag Elst.