Tech Data

Tech Data benoemt Erwin Berkhuysen tot Sales Director

Utrecht, woensdag 19 juli 2005

Martijn Brand, Front Office Director en Bas van Bergen, Marketing Director, hebben onafhankelijk van elkaar aangekondigd Tech Data te gaan verlaten. Martijn Brand treedt per 1 september 2005 in dienst bij Xerox. Bas van Bergen is vanaf hetzelfde moment werkzaam voor Philips Consumer Electronics, Europe.

De verantwoordelijkheid voor de verkoop bij Tech Data Nederland zal worden overgenomen door Erwin Berkhuysen, die met ingang van 1 augustus wordt benoemd tot Sales Director. Berkhuysen is momenteel binnen Tech Data verantwoordelijk voor de verkoop aan business accounts en werkte voorheen voor o.a. Telfort en Road Phone. De functie van Country Manager voor Nederland, die tevens de verantwoordelijkheid voor marketing zal waarnemen, is op dit moment nog vacant.

Over Tech Data
Tech Data Nederland bv is onderdeel van Tech Data Corporation (Nasdaq: TECD), opgericht in 1974 en een vooraanstaand wereldwijd aanbieder van IT-producten, logistiek management en overige diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf (110e plaats) en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 90.000 technologieresellers in de Verenigde Staten, Canada, het Caraïbisch Gebied, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten. Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat technische ondersteuning, financieringsmogelijkheden en configuratiediensten, alsmede een volledige serie bekroonde oplossingen op het gebied van e-commerce. Het bedrijf heeft het afgelopen boekjaar, dat eindigde op 31 januari 2005, voor 19,8 miljard USD aan verkopen gerealiseerd.

Contact gegevens
Tech Data Nederlands bv
Computerweg 10-12
NL-3542 DR UTRECHT

Tel: +31 (0)346 585 000
Fax: +31 (0)346 585 001

DOWNLOAD: Persfoto E. Berkhuysen - HIGH RESOLUTION JPG

© 2005 Tech Data Corporation. ® All rights reserved.