Gemeente Bussum

Batterijlaan e.o. helemaal klaar

Sinds augustus 2004 is er hard gewerkt aan de herinrichting van de Batterijlaan en omgeving. De werkzaamheden zijn onlangs afgerond, de buurt ziet er fris en opgeknapt uit. Op 20 juli a.s. wordt het project officieel afgesloten met een drankje en een hapje met de betrokkenen.

Het afgelopen jaar zijn de aannemer, de contactgroepleden, de nutsbedrijven en de gemeente druk bezig geweest om het project Batterijlaan e.o. te laten slagen. Het riool is vervangen, kabels en leidingen zijn vervangen, lichtmasten zijn verplaatsen, plantsoenen zijn aangelegd en bomen zijn gepland. De hele straat heeft een nieuw uiterlijk gekregen.

De herinrichtingwerkzaamheden zijn nu gereed en de wijk is weer vrijgegeven voor verkeer. Over zes maanden komen de gemeente en contactgroepleden voor de laatste keer bij elkaar voor een evaluatie.

Wij bedanken de bewoners en belanghebbenden voor hun coulance en medewerking gedurende de uitvoering van de werkzaamheden. De leden van de contactgroep worden hartelijk bedankt voor hun energie, tijd, bijdrage en positieve inzet.

Om deze blijk van waardering uiting te geven wordt op 20 juli a.s. om 16.00 uur een hapje en een drankje aangeboden op het Batterijpleintje om het project officieel af te sluiten.