Ingezonden persbericht


Amsterdam, 13 juli 2005

PERSBERICHT

Klanten Lufthansa en Swiss ervaren voordelen van overname

De overname van Swiss door Lufthansa werpt al vruchten af voor de klanten van beide ondernemingen. Vanaf 20 juli hebben leden van beide loyaliteitsprogramma's meer mogelijkheden om mijlen te sparen en hun spaartegoed om te zetten in tickets, upgrades of producten. Ook kunnen zij de lounges van het andere luchtvaartbedrijf gaan gebruiken. De Amerikaanse en Europese kartelautoriteiten gaven Lufthansa vorige week toestemming Swiss International Air Lines over te nemen.

Leden van de Swiss TravelClub kunnen vanaf 20 juli op alle Lufthansa-vluchten hun Club Miles sparen. Bovendien kunnen zij het al eerder opgebouwde spaartegoed benutten voor een Lufthansa-ticket. Andersom kunnen leden van Lufthansa's loyaliteitsprogramma Miles & More mijlen sparen op Swiss-vluchten en hun tegoed besteden aan een Swiss-ticket.

Leden van de Swiss Circle en Swiss TravelClub Gold die met Lufthansa vliegen, krijgen vanaf 20 juli ook toegang tot de Lufthansa Senator Lounges. HON Circle-leden en Miles & More Senators kunnen op hun beurt elke keer als zij met Swiss vliegen de Swiss First respectievelijk Business Class lounges gebruiken. Deze topklanten behouden hun extra service zoals een groter inbegrepen bagagegewicht, prioriteitsafhandeling van bagage en snelle instapprocedures. Als Swiss deel uit maakt van Star Alliance (voorzien voor de zomer van 2006) worden de service en diensten verder geharmoniseerd.

Zie ook: media.lufthansa.com.



Ingezonden persbericht