Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Eindhoven, 19 juli 2005

Vier nieuwe medewerkers bij Vacansoleil

Vacansoleil heeft vier nieuwe medewerkers voor de versterking van het hoofdkantoor in Eindhoven. Te weten, Stanley Refos, Annelies Kuipers, Kees Bregman en Hilde Beerepoot. De nieuwe functies binnen Vacansoleil zijn ontstaan door de grote groei die de reisorganisator de laatste jaren doormaakt.

Stanley Refos (44) heeft per 20 juni jl. de functie Salescoördinator Commercie van Sandra Seijkens overgenomen in verband met haar zwangerschapsverlof. Hij zal deze functie ook na haar verlof uit blijven oefenen. Na zijn opleiding aan de PABO in Utrecht en de opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) in Weert is hij zijn carrière begonnen bij KPN Telecom, hij heeft daar o.a. gewerkt als Trainer Communicatieve en Sociale vaardigheden. In 2002 heeft hij samen met een oud-collega een training en consultancy bureau opgericht en daarna heeft hij bij Teleprofs gewerkt als trainer.

Annelies Kuipers (26) is per 1 juli werkzaam als assistent Product Manager. Gedurende haar studie Romaanse Talen en Culturen aan de Rijksuniversiteit in Groningen, heeft ze een half jaar in Siena gestudeerd in het kader van het Erasmusprogramma en bijbanen als docente Italiaans ten behoeve van het volwassenenonderwijs aan de Volksuniversiteit van Veendam gehad. Kuipers heeft al eerder voor Vacansoleil gewerkt, als receptioniste op camping Punta Navaccia in Tuoro sul Trasimeno. Na haar studie heeft ze als reisleidster voor Thomas Cook op Mallorca gewerkt. Bij Vacansoleil heeft ze de mogelijkheid gevonden om haar taalachtergrond te combineren met werken in de toeristische sector.

Kees Bregman (56) is per 1 juli werkzaam als company editor. In deze functie zal hij voor Vacansoleil teksten gaan maken en coördineren. Na zijn opleiding aan de Grafische Academie in Amsterdam, richting communicatie en estetiek en een studie Nederlands en Kunstgeschiedenis, heeft hij diverse functies uitgeoefend, waaronder artdirector en copywriter bij diverse reclamebureaus. De laatste jaren heeft hij zich meer gericht op tekstproducties, vertalingen, redactie en eindredactie. Sinds 2000 werkt Bregman meer op freelance basis voor toeristenbureaus, uitgeverijen van hobby en vrije tijd magazines, en een aantal kampeerbladen, waaronder Campinglife Magazine, wat geresulteerd heeft in een vastdienstverband met Vacansoleil.

Hilde Beerepoot (21) is per 8 juli werkzaam als marketing medewerker. Ze vervult daarmee de openstaande functie die ontstaan is door het vertrek van Sanne Bijlhout. Ze zal zich bij Vacansoleil met name bezighouden met media en internet. Voor het plaatsen van advertenties zal zij voortaan contactpersoon zijn. Voor haar opleiding Management Toerisme aan de NHTV internationale hogeschool in Breda heeft ze een onderzoek naar de werking van zoekmachines op het internet en de mogelijkheden voor een betere positie een website tussen de zoekresultaten van zoekmachines uitgevoerd. Daarmee sluit haar verworven kennis aan bij de functie die ze bij Vacansoleil vervult.

EINDE BERICHT


Ingezonden persbericht