AutoRai

Print

AMG-styling voor Mercedes-Benz M-Klasse

(20-7-2005)
Direct na de presentatie van de nieuwe Mercedes-Benz M-Klasse hebben de ervaren vakmensen van AMG en huistuner van Mercedes-Benz een compleet stylingpakket voor de nieuwe M-Klasse ontwikkelt. De AMG stijlelementen, waaronder de fraaie 19 inch lichtmetalen AMG-velgen, zijn leverbaar voor alle varianten van de Mercedes-Benz M-Klasse en geven de auto een extra dynamische en sportieve uitstraling.

Het AMG-stylingpakket voor de nieuwe Mercedes-Benz M-Klasse bestaat uit speciaal vormgegeven AMG voor- en achterbumpers, die volledig in de carrosseriekleur meegespoten zijn. De AMG voorbumper is scherper gelijnd en geeft de M-Klasse een dynamische uitstraling. De grote geïntegreerde mistlampen (al dan niet in combinatie met de optionele afslagverlichting) versterken de krachtige uitstraling van de M-Klasse. Verder benadrukt het AMG stylingpakket het stoere karakter van de M-Klasse door vier grote luchtinlaten en de extra opvallend geprofileerde bodembescherming. Ook aan de achterzijde pakt het AMG stylingpakket uit met extra geprofileerde bodembescherming, evenals de dubbele, verchroomde AMG uitlaatpijpen. Een inlegplaat van geborsteld roestvrij staal voorkomt beschadiging van de achterbumper bij het in- en uitladen van bagage.

Lichtmetalen AMG-velgen in de maat 8,5 x 19 inch, uitgevoerd in sterling zilver, passen perfect bij het dynamische vijfspaaksdesign bij het AMG stylingpakket voor de M-Klasse. De 19 inch AMG-velgen zijn voorzien van de bandenmaat 255/50 R 19. Zo legt het AMG stylingpakket dus extra nadruk op de toch al dynamische en sportieve uitstraling en eigenschappen van de nieuwe M-Klasse.

De prijs van het AMG stylingpakket is ⬠4.762. De prijs voor de 19 inch lichtmetalen AMG velgen in combinatie met het AMG sportonderstel bedraagt ⬠3.284 (⬠2.216 op de ML 500).