20.07.2005 / 11:03 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Tropicaldate.nl

PERSBERICHT

Den Haag, 20 juli 2005

Nieuwe multiculturele ontmoetingssite: Tropicaldate.nl!

Tropicaldate.nl is de nieuwe ontmoetingssite die zich niet alleen richt op de multiculturele samenleving, het is tevens de ultieme ontmoetingsplek voor Latin music- en dance liefhebbers. Denk hierbij aan salsa, merengue, tango en nog vele andere leuke tropische dansstijlen.

De Nederlandse samenleving verandert!
We staan meer open voor elkaars cultuur waardoor er ook steeds meer gemengde relaties opbloeien. Tropicaldate.nl wil de plek zijn waar mensen met verschillende maar ook dezelfde culturele achtergronden elkaar kunnen ontmoeten.

Verder valt op dat er een enorme belangstelling bestaat voor salsa, merengue en andere tropische dansvormen bij een breed publiek in Nederland. Ook dit publiek zal elkaar treffen op Tropicaldate.nl.

Aanmelden op Tropicaldate.nl is gratis. Men kan als gratis lid kennismaken met de mogelijkheden van de site waarna men kan besluiten om als betaald lid verder te gaan. Er is veel aandacht besteed aan de verschillende culturele achtergronden. Zo kun je kiezen uit een reeks van etnische achtergronden en verschillende talen die men beheerst.

Een avontuurlijke reisgenoot, een mooie vriendschap, een gezellig stapmaatje of een grote liefde vind je op Tropicaldate.nl! Internetadres: www.tropicaldate.nl


---