Gemeente Hardenberg

Juli 2005 - Combi vestigt Compleet Auto Centrum op bedrijvenpark Haardijk

Combi vestigt Compleet Auto Centrum op bedrijvenpark Haardijk

Dinsdag 19 juli 2005

Autobedrijf Combi uit Hardenberg verhuist naar het Hardenbergse bedrijvenpark Haardijk. Het bedrijf heeft op het hoogwaardige bedrijventerrein een kavel van zon 12000 m² gekocht dat precies past bij de toekomstplannen van het bedrijf.

Autobedrijf Combi is zowel actief op de personenautomarkt (Combi Car) als de bedrijfswagenmarkt (Combi Bedrijfswagens) en is een universeel autobedrijf waar men terecht kan voor verkoop, onderhoud en reparatie van personen- en bestelautos/vrachtwagens van ieder merk, zowel nieuw als gebruikt. Daarnaast biedt het bedrijf een divers servicepakket.

Het bedrijf is 15 jaar geleden gestart en is nu nog gevestigd aan de Nijverheidsstraat in Hardenberg. Op de huidige locatie heeft het bedrijf geen uitbreidingsmogelijkheden. Omdat Combi verder wil groeien, zijn de ondernemers op zoek gegaan naar een ruimere en betere locatie. Daarbij is de keus op bedrijvenpark Haardijk gevallen.

Op bedrijvenpark Haardijk bouwt Combi Car een Compleet Auto Centrum op een kavel van 12000 m². De kavel sluit precies aan bij de wensen die Combi Car heeft en is uitermate geschikt om de toekomstplannen van het bedrijf te verwezenlijken. In het Compleet Auto Centrum op bedrijvenpark Haardijk kunnen klanten vanaf begin 2006 terecht voor alles wat met autorijden te maken heeft.

Het bedrijvenpark Haardijk is een prima ontsloten kwalitatief hoogwaardig bedrijventerrein. Het bedrijvenpark is zeer gunstig gelegen aan de kruising tussen de N34 en de N343. De totale oppervlakte is 35 hectare, verdeeld in twee fasen. Het bedrijvenpark biedt volop ruimte aan een breed scala van ondernemingen waaronder de autobranche, maar ook aan kantoren, bedrijven met kantooruitstraling, perifere detailhandel, lichte industrie en woonmilieuvriendelijke bedrijvigheid. Het project 'Bedrijventerrein Haardijk' is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van de Europese Unie en de provincie Overijssel.