Politie Midden- en West Brabant

Persbnerichten district Tilburg

TILBURG, 20 juli 2005

Agenten houden man aan na mishandeling

Tilburg Aan de St. Janstraat in Tilburg hebben agenten gisteravond om vijf voor halftien een 27-jarige man uit Reusel aangehouden. De man wordt verdacht van de mishandeling van een 15-jarig meisje uit Tilburg. Het slachtoffer had een conflict met een 17-jarig meisje uit Eindhoven. De vriend van het Eindhovense meisje bemoeide zich met de zaak en gaf het Tilburgse meisje enkele klappen.

TILBURG In een studentenwoning aan de Gasthuisring in Tilburg hebben agenten gisteravond om kwart over negen een 21-jarige en een 24-jarige man uit Tilburg aangehouden. De agenten konden de mannen op aanwijzing van getuigen aanhouden. Zonder dat daar maar enige aanleiding voor was kreeg het slachtoffer twee stompen op gezicht en neus. De politie heeft gisteravond van het slachtoffer een aangifte opgenomen en er wordt een nader politieonderzoek ingesteld. Verder heeft de politie bij deze mishandeling een 41-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij bemoeide zich met het politiewerk en wenste niet te vertrekken ook niet na vordering door de agenten.

Politie onderzoekt overval in Goirle

GOIRLE De politie van het team Leijdal is een onderzoek gestart in verband met een gewapende overval die gisteravond werd gepleegd op een bedrijf aan de Nieuwkerksedijk Zuid in deze plaats. Bij de overval raakte een 30-jarige man uit Tilburg licht gewond. Door een van de overvallers werd hij met een mes in de rechterzij geraakt waardoor een wond ontstond die in een ziekenhuis gehecht moest worden.

Na het afsluiten van het bedrijf werd de 30-jarige Tilburger door twee mannen met bivakmutsen op overvallen. De man werd weer gedwongen het bedrijf in te gaan en een van de overvallers bedreigt de Tilburger met een mes. De overvallers zijn op geld uit en willen de kassalade van het bedrijf. Die hebben ze ook maar als de Tilburger een van de overvallers met een voorwerp bekogeld laat deze de kassalade vallen en vluchten de overvallers zonder buit. Gisteravond werd in de omgeving van de Nieuwkerksedijk Zuid nog een uitgebreid onderzoek naar de daders ingesteld, maar helaas zonder resultaat.

Tilburgse rijdt met bromfiets op oplegger

TILBURG Aan de Havendijk in Tilburg raakte vannacht om tien voor halféén, een 20-jarige vrouw uit Tilburg gewond aan haar rechter knie toen zij met haar bromfiets achter op een oplegger reed die aan de Havendijk geparkeerd stond. De Tilburgse vrouw liep bij dit ongeval een flinke wond aan de rechter knie op en is door ambulancepersoneel voor nader onderzoek naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg gebracht.

Politie pakt man op na vernielingen aan autos

OISTERWIJK Vannacht om halfvier hebben agenten aan de Kerkstraat in Oisterwijk een 20-jarige man uit deze plaats aangehouden. Hij wordt verdacht van vernielingen aan autos die in de Kerkstraat in Oisterwijk geparkeerd stonden. Een getuige van de vernielingen kon de gewaarschuwde agenten een goed signalement van de vandaal geven, waarop hij korte tijd later werd aangehouden. De politie heeft vernielingen vastgesteld aan drie autos en twee winkels. De Oisterwijker is ingesloten en de politie stelt een onderzoek in. Bij de fouillering van de Oisterwijker bleek dat hij ook een stanleymes bij zich had. Dit is door de politie in beslag genomen.

Inbrekers gaan met flinke partij sigaretten aan de haal

TILBURG Vannacht werd ingebroken in een broodjeszaak in Tilburg West. De inbrekers forceerde de voordeur van de zaak op grove wijze. In de boordjeszaak richtten de inbrekers nogal wat vernielingen aan. Zij vernielden een oven, er werd fritesvet door de zaak gegooid en koelkasten en vriezers werden opengezet en de inhoud ervan werd op de vloer gegooid. De inbrekers namen een grote hoeveelheid sigaretten en een nog onbekend geldbedrag mee.

Man uit Udenhout gaat 87 dagen de cel in

UDENHOUT Vanmorgen rond halftien hebben agenten in Udenhout een 25-jarige man uit deze plaats aangehouden. Hij had nog een vonnis van 87 dagen open staan. De man is ingesloten.

Auteur: Carel Bouman