Ingezonden persbericht


Persbericht

Op zoek naar een tweedehands artikel?

Zoekmachine maZoe doorzoekt alle online marktplaatsen

ROTTERDAM - Marktplaatsen op het internet zijn enorm populair. Naast Marktplaats en Speurders kent Nederland nog diverse andere online marktplaatsen voor het kopen en verkopen van tweedehands artikelen.

Met de nieuwe zoekmachine maZoe hoef je niet langer alle marktplaatsen afzonderlijk te bezoeken, maar doorzoek je één keer alle Nederlandse marktplaatsen op het internet.

Na het invoeren van het artikel dat je zoekt, toont maZoe je exact op welke marktplaats(en) het gewenste artikel wordt aangeboden. Door op de link te klikken verwijst maZoe je direct naar de betreffende advertentie op de juiste marktplaats.

De gebruiker hoeft niet altijd van de site gebruik te maken om toch op de hoogte te blijven van advertenties die aan de zoekopdracht van de gebruiker voldoen. RSS en SMS stellen de gebruiker in staat altijd en overal op de hoogte te zijn van advertenties die voldoen aan de zoekopdracht.

Je vindt de (gratis) marktplaatszoeker op: www.mazoe.nl.

Over WebAware

De zoekdienst is ontwikkeld door WebAware. WebAware bedenkt, implementeert en exploiteert innovatieve internetconcepten. Onze concepten zijn gebaseerd op verschillende technieken die slim met elkaar gecombineerd worden, waarbij de toepasbaarheid en het gebruikersgemak vooropstaan.

WebAware kreeg bekendheid met EasyResize, een handig, gratis programma om foto's te verkleinen of om te zetten naar een ander bestandsformaat.