Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden biedt ondersteuningsprogramma voor online werken 20-07-2005
In juni 2005 werden ruim 500 Online Werken Overeenkomsten gesloten met intermediairs. Ook werd Click & Kick geĂŻntroduceerd, een online spaarprogramma. De initiatieven sluiten volledig aan bij het belang dat Nationale-Nederlanden hecht aan ketenintegratie.

Nationale-Nederlanden en intermediairs sluiten gezamenlijk de Online Werken Overeenkomst. In de overeenkomst komen beide partijen overeen intensief te zullen samenwerken op het gebied van aanvragen en mutaties via Mijn.NN.nl. Nationale-Nederlanden verplicht zich om daarbij ondersteuning te bieden bij de implementatie van Mijn.NN.nl en de GIM-koppeling. Hiervoor zijn de speciale accountmanagers e-business ingezet en biedt Nationale-Nederlanden een tegemoetkoming in de aanvangskosten voor het online werken. Naarmate het online werken toeneemt, verdienen intermediair en Nationale-Nederlanden de investering terug. Dat blijkt ook uit de besparingsindicator die inmiddels door meer dan 200 intermediairs wordt gebruikt. Deze indicator is ontwikkeld om intermediairs inzicht te geven in de besparingen die met ketenintegratie kunnen worden bereikt.

In het kader van het ondersteuningsprogramma is in juni de actie 'Mijn Adrenalinekick' van start gegaan. De actie is speciaal bestemd voor medewerkers van intermediairs. Zij kunnen met Click & Kick punten verdienen bij het aanvragen of muteren via Mijn.NN.nl. De punten kunnen worden verzilverd voor onvergetelijke belevenissen zoals abseilen van de Euromast, rijden in een Ferrari Testarossa of ballonvaren met collega's. Het puntensaldo kan worden gevolgd op de speciale Click & Kick site die toegankelijk is via Mijn.NN.nl. Als introductie ontvangen de deelnemers van Click & Kick bij aanmelding 500 punten cadeau.

Met ketenintegratie kunnen intermediairs hun efficiency verder vergroten, kosten besparen en nog meer aandacht geven aan klanten. Daarmee versterkt het intermediair haar positie.