Gemeente Beuningen


Wijziging register kinderopvang

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen heeft in verband met de Wet kinderopvang op 12 juli 2005 besloten het Register kinderopvang gemeente Beuningen als volgt te wijzigen:
* Het in het register vermelde Gastouderbureau Waterzicht aan De Haaghe 21 blijft ná 1 juli 2005 tijdelijk in het register opgenomen als kindercentrum Waterzicht op hetzelfde adres tot en met 31 december 2005.

* Het in het register vermelde Gastouderbureau Le Garage aan de Valerianuslaan 24 verhuist naar de Mijl 40 in Beuningen op naam van mw. M. Nault-van Oostrum en blijft ná 1 juli 2005 tijdelijk in het register geregistreerd tot en met 31 december 2005.
* De overgangsperiode voor deze exploitanten wordt eenmalig met zes maanden verlengd om hen in de gelegenheid te stellen op alle punten aan de eisen van de Wet kinderopvang te voldoen. De GGD Regio Nijmegen inspecteert de exploitanten in opdracht van de gemeente Beuningen.

* Het in het register vermelde Gastouderbureau BOB van mw. E. Sintmaartensdijk aan de Begoniastraat 12 in Beuningen wordt met ingang van 1 augustus 2005 uitgeschreven uit het register wegens verhuizing naar een andere gemeente.

Inzage in register kinderopvang en inspectierapporten van de GGD Het register en de inspectierapporten van de GGD Regio Nijmegen zijn openbaar en liggen kosteloos voor een ieder ter inzage op kamer 24 van het gemeentehuis tijdens de gebruikelijke openingstijden. Het register en de inspectierapporten van de GGD zullen eind dit jaar op deze website gepubliceerd worden.