Gemeente Beuningen


Nijmeegse 4-daagse door Beuningen en Weurt

De voorbereidingen voor de doorkomst van de Nijmeegse 4-daagse zijn weer in volle gang. Zo'n 47.500 wandelaars zullen op woensdag 20 juli in Beuningen en Weurt weer door tal van bezoekers worden aangemoedigd.

Standplaatsen
Langs de route zijn al diverse verkoopplaatsen voor eten en drinken ingepland. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u contact opnemen met mw. H. Tromp, tel. 024 - 6780800.

Verzorgingsposten
Grote bedrijven, verenigingen of organisaties die een aantal wandelaars onder hun gelederen hebben willen nog wel eens te kust en te keur hun verzorgingstent opslaan. Soms op plaatsen waar dat absoluut niet kan omdat daar een calamiteitenroute is gepland. De posten die echt in de weg dreigen te staan zullen helaas moeten vertrekken. Wilt u zeker weten dat uw plaats geen problemen geeft? Belt u ook dan weer even met mw. H. Tromp, tel. 024-6780800.

Reclame-uitingen
De 4-daagse is een prima evenement om met borden of vlaggen e.d. reclame te maken. Zonder onze toestemming is dat helaas niet toegestaan. Wilt u reclame maken neem dan allereerst contact op met dhr. R. Rosmalen van de Stichting Doortocht Vierdaagse, telefoon 024-6776633.

Samenkomst 4-daagse lopers gemeente Beuningen
Op zondag 17 juli a.s. heet de Harten 4 Groep mede namens de gemeente Beuningen alle 4-daagse lopers uit de gemeente van harte welkom op het terras van café De Zaak aan de Van Heemstraweg 79 te Beuningen. De samenkomst begint om 14.00 uur.
Live muziek van de bekende entertainer Jeroen van Mierlo, een uitgebreide barbecue en informatie over de 4-daagse zijn ingrediënten van deze middag. Ook is er natuurlijk voldoende gelegenheid om met andere lopers kennis te maken en de `vierdaagsekoorts' te bespreken. Namens de gemeente Beuningen overhandigt burgemeester Zijlmans op deze middag aan alle lopers een kleine attentie.
Wilt u er ook bij zijn? Entree is gratis maar neem wel uw 4 daagse startkaart even mee. U kunt zich tot 14 juli opgeven via info@harten4groep.nl.

4daagseradio krijgt `wandelfrequentie' op FM 105.1 Voor het eerst in de 17-jarige geschiedenis komt er een speciale wandelfrequentie voor 4daagseradio. Deze frequentie op FM 105.1 is in het hele wandelgebeid van de vierdaagse te ontvangen. De wandelaars kunnen dus 24 uur per dag genieten van de beste wandelhits en het laatste nieuws over de 4-daagse en de bijbehorende 4-daagsefeesten.

Kijk voor meer informatie over de vierdaagse ook op www.4daagsebeuningen.nl en www.4daagse.nl.