20 juli 2005
PRIORITY TELECOM WEDEROM PRIMEUR BIJ HET AANBIEDEN VAN INNOVATIEVE SPRAAKDIENSTEN VOOR 088-BEDRIJFSNUMMERS Bedrijven kunnen volledig overstappen naar 088-bedrijfsnummers met eenvoudige migratie en intelligente routering.
Priority Telecom (Euronext Amsterdam: PRIOR) lanceert vandaag als eerste onderneming in Nederland haar innovatieve spraakdiensten voor 088-bedrijfsnummers. Al voor de lancering is het eerste klantencontract getekend. Electrabel Nederland zal de nieuwe dienst, die het nationaal mogelijk maakt netnummers te vervangen door 088-bedrijfsnummers voor haar zes locaties in Nederland gebruiken.
088-Bedrijfsnummers zijn nieuwe telefoonnummers voor ondernemingen die de geografische (doorkies-)nummerblokken vervangen. Bij 088-diensten beginnen alle telefoonnummers binnen een organisatie met het getal 088 in plaats van het gebruikelijke netnummer, ongeacht de locatie. In tegenstelling tot 0800- of 0900-nummers gaat het hier om alle telefoonnummers binnen een organisatie en niet alleen de nummers die door een bepaalde groep of afdeling worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld klantenservice.
Door gebruik te maken van Priority Telecom 088-bedrijfsnummers krijgen organisaties een nationaal imago en kunnen zij op eenvoudige wijze medewerkers met behoud van hun telefoonnummer verhuizen tussen vestigingen. We zijn trots op deze primeur. Het vestigt, na de introductie van VoIP in 2003, opnieuw Priority Telecom als één van de meest innovatieve aanbieders van spraakdiensten in Nederland. We zijn ervan overtuigd dat deze dienst veel toegevoegde waarde biedt voor onze klanten en zijn verheugd dat Electrabel Nederland vanaf begin augustus als eerste klant van de 088-bedrijfsnummers gebruik zal maken. , aldus Lucas van Rijen, Director Voice en Internet van Priority Telecom. Het is een toonaangevend energiebedrijf dat landelijk hoogwaardige diensten aanbiedt. Door hun nationale spreiding zijn de voordelen van 088 heel duidelijk. Met bedrijfsnummers hebben we weer een uniform nummerplan. Daarnaast is het met Priority Telecom als aanbieder, mogelijk om zelf een 088-bedrijfsnummer te verhuizen van onze traditionele omgeving naar onze VoIP centrale, aldus Bert Broekhoven, woordvoerder bij Electrabel Nederland. Hierdoor is de implementatie van VoIP voor ons een stuk eenvoudiger geworden."

---

Over Priority Telecom N.V.
Priority Telecom, gevestigd in Amsterdam, is een faciliteitengebaseerde zakelijke aanbieder van telecommunicatiediensten die zich met name richt op haar stedelijke kernmarkten in Nederland, Oostenrijk en Noorwegen. Priority Telecom levert high-speed internettoegang, privé- datanetwerken, op maat gemaakte netwerkdiensten en geavanceerde spraakdiensten aan meer dan 8.100 zakelijke klanten. Priority Telecom richt zich met name op middelgrote en grote zakelijke klanten en stedelijke/nationale leveranciers van telecommunicatiediensten en maakt daarbij optimaal gebruik van haar ervaren lokale directe verkoopmedewerkers. Priority Telecom is een meerderheidsdochter van Liberty Global, Inc. De Onderneming is genoteerd aan Euronext Amsterdam en wordt verhandeld onder het symbool PRIOR . Voor meer nieuws en informatie surft u naar www.prioritytelecom.com.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met : Priority Telecom N.V.
Citigate First Financial
Claire Verhagen
Tel. +31 (0) 20 575 40 18
E-mail: Claire.Verhagen@citigateff.nl


---


---- --