Time : 8:45:39 AM
Date : Wednesday, July 20, 2005
Sender Name: Bright

BRiGHT: EERSTE NEDERLANDSE TECH GLOSSY NU OOK IN BELGIË

Amsterdam, 20 juli 2005 -- Vanaf vandaag verschijnt Bright, de eerste tech glossy van Nederland, ook in België. Het magazine slaat een brug tussen technologie en lifestyle. Bright heeft aandacht voor computers, electronica en gadgets, maar zoekt ook de 'tech factor' in design, media, architectuur, mode en wetenschap. Bright verschijnt in het PocketPlus-formaat (12 inch). Bright is 100 pagina's dik en is elke twee maanden los te koop voor 5 Euro.

Bright is het eerste lifestylemagazine over technologie, design &
style. 'De digitale revolutie heeft plaats gemaakt voor een digitale lifestyle', aldus hoofdredacteur Erwin van der Zande. 'Bright is bovendien gebaseerd op de gedachte dat we allemaal browsers zijn geworden. Dat gevoel brengen we over in een eigentijds format met handzame omvang.'

Zomernummer: Tech Travel

Het zomernummer Bright 04, dat dit weekeinde ook in België verschijnt, staat bol van tech travel: de betere gadgets voor op het land en in het water deze zomer. Zoals de 18 laptoptassen waar je wel mee gezien mag worden. Bijzondere hotels, met één of zeven sterren. De beste tapeless camcorders. De mooiste waterconstructies ter wereld. Bright portretteert ook extreme reizigers, flightsimmers en de trip van je leven tijdens een ruimtevlucht met Virgin Galactic.

Bright werd in februari 2005 in een oplage van 25.000 exemplaren gelanceerd in Nederland door TechMedia in Amsterdam. Bright staat onder leiding staat van Oscar Kneppers (Emerce, WebWereld, MacWorld), de hoofdredactie is in handen van Erwin van der Zande (Spunk, BitMagic, Shift, Wave). Meer over Bright op www.bright.nl .