Gemeente Ambt Montfort


Verleende kapvergunning

Bezwaren tegen de hieronder staande verleende kapvergunning kunnen binnen zes weken na datum van bekendmaking worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6099, 6077 ZH St. Odiliënberg.

Het bezwaarschrift moet uw naam, uw adres, een datum en uw handtekening bevatten. Verder vermeldt u in het bezwaarschrift duidelijk gemotiveerd waarom u tegen dit besluit bezwaar maakt. Wanneer u van mening bent dat vanwege spoed niet op het besluit op uw bezwaarschrift gewacht kan worden, kunt u bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond, sector Bestuursrecht, Postbus 950 te 6040 AZ Roermond verzoeken dit besluit te schorsen en/of een voorlopige voorziening te treffen.

Bekendmaking d.d. 14 juli 2005:

- Kapvergunning verleend voor het kappen van twee acer, drie eiken, één gleditsia, drie prunussen, twee van de drie beuken, één van de twee kastanjebomen en twee berken, aan Linnerweg 5 te Sint Odiliënberg, op het perceel kadastraal bekend als Sint Odiliënberg, sectie F nummer 388. Voor de kap van de andere beuk en kastanjeboom is geen kapvergunning benodigd.
Kappen is noodzakelijk daar de bomen onvoldoende bovengrondse, ondergrondse en toekomstige ruimte hebben en matige groeistoornissen door achterstallig onderhoud vertonen. In de vergunning is in het kader van de bomenverordening een herplantverplichting opgenomen.

Bekendmaking d.d. 15 juli 2005:

- Kapvergunning verleend voor het kappen van vijftien berken aan Voorsterstraatweg 1 te Posterholt, op het perceel kadastraal bekend als Posterholt, sectie E nummer 25.
Kappen is noodzakelijk daar de bomen een ernstige vorm van gevaarzetting/risico veroorzaken en de groensingel wordt heringericht. In de vergunning is in het kader van de bomenverordening een herplantverplichting opgenomen.