Gemeente Enkhuizen

Week 29: Eerste Seniorenwijzer van Enkhuizen

In oktober 2005 verschijnt de eerste Seniorenwijzer van de gemeente Enkhuizen, een naslagwerk voor de 55-plusser van onze gemeente. Vanuit het Ouderenplatform is via de ouderenwerkster enorm gepleit voor deze gids en zij zijn daarom ook als ervaringsdeskundigen ingeschakeld om de inhoud van deze uitgave te verzorgen. De Seniorenwijzer verspreiden wij onder de 55-plussers binnen de gemeente Enkhuizen.

Seniorenschool 'Anders Koken' Uitgever en acquisiteur

De Seniorengids wordt net als de Enkhuizer Gemeentegids uitgegeven door De Kleine Media uit Schagen. Deze uitgeverij is de enige die in opdracht van het gemeentebestuur van Enkhuizen de Seniorengids vervaardigt. De Kleine Media heeft een brief ontvangen waarin staat vermeldt dat zij namens de gemeente Enkhuizen de acquisitie voeren voor de advertenties in de Seniorenwijzer. De brief is afgedrukt op briefpapier van de gemeente, ondertekend door burgemeester en gemeentesecretaris en voorzien van de naam van de acquisiteur: Ellen Schipper.

Als u wordt benaderd door een vertegenwoordiger vraagt u dan naar deze brief en identificatie voor u verder in onderhandeling gaat.

De Kleine Media heeft ook voor de gemeente Den Helder een Seniorenwijzer (in deze vorm) vervaardigd en is daarmee de eerste in Nederland geweest. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat de nieuwe gids aan onze hoge verwachtingen zal voldoen, maar ook aan die van de 55-plussers in onze gemeente.

Informatie: Mw. G.J.M. de Jong, medewerker Publiekszaken/Communicatie, tel.: (0228) 36 01 17.

Foto: Seniorenschool 'Anders Koken'

Datum laatst gewijzigd: 19/07/2005