Ingezonden persbericht

Bulgaars Verkeersbureau zet Bulgarije op de kaart

ROTTERDAM, 20050720 -- Sinds enkele maanden is het allereerste Bulgaarse Verkeersbureau van Europa in Nederland een feit. Het Bulgaars Verkeersbureau is een centraal informatiepunt waar alles te vinden is op het gebied van toerisme, recreatie en cultuur in Bulgarije.


Aangezien Bulgarije steeds populairder wordt als vakantiebestemming werd het de hoogste tijd voor een verkeersbureau. Volgens de officiële cijfers is de afgelopen vier maanden het aantal Nederlandse toeristen naar Bulgarije verdubbeld. Zeker nu het land in 2007 toetreedt tot de EU worden de mogelijkheden alleen maar diverser. De behoefte aan goede informatie in het Nederlands wordt derhalve steeds groter.

De opening van het Verkeersbureau werd dan ook feestelijk gevierd. Zo was er heerlijke Bulgaarse wijn en speelde een violist meeslepende Bulgaarse melodieën. De ambassadeur van Bulgarije in Nederland was aanwezig om de opening officieel te bezegelen met een toespraak.

Het Bulgaars verkeersbureau informeert op vele manieren de consument over Bulgarije. Zo is er een internetsite (www.bulgaarsverkeersbureau.nl) met allerhande informatie en is er gelegenheid tot bezoek. Het bureau is gevestigd in Rotterdam en voorziet zowel Nederland als België van informatie.

www.bulgaarsverkeersbureau.nl
tel.: 010 - 243 93 67




Ingezonden persbericht