Politie Zeeland


---


Z-4083-2005 Aanrijding in Sint Jansteen

Woensdagmiddag rond 17.10 uur vond er op de kruising Oude Galgenstraat, Hoofdstraat in Sint Jansteen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een taxi.
De 33-jarige bestuurster van de personenauto uit de gemeente Hulst reed over de Hoofdstraat komende uit noordelijke richting.
Op vermelde kruising sloeg ze linksaf. Doordat ze in de bocht niet voldoende rechts hield kwam ze in aanrijding met de 53-jarige bestuurster van de taxi uit Terneuzen die haar tegemoet reed op de Oude Galgenstraat.
Er was alleen materiële schade.


O-4084-2005 Aanhangwagen met stro uitgebrand

Woensdagmiddag is vanaf omstreeks 12.00 uur een rijbaan van de N57 bij Wissenkerke afgesloten geweest.
Op de N57, net na de kering, stond een aanhangwagen met stro in brand. In overleg met de brandweer is besloten een rijbaan af te sluiten en het verkeer om en om over de andere rijbaan te laten rijden.
Na schoonmaken van het wegdek en takelen van de uitgebrande aanhangwagen is de weg rond 14.00 uur weer vrijgegeven.
Over de oorzaak van de brand is bij de politie niets bekend.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland