Ingezonden persbericht


Persbericht

Lancering eBay Magazine

Haarlem, 14 juli 2005 - Vanaf 21 juli is eBay Magazine te koop, de complete gebruikersgids om moeiteloos de weg te vinden op de wereldwijde on line handelsplaats eBay.

eBay Magazine is niet alleen een volledig Nederlandstalige gids over het kopen en verkopen op eBay, ook worden de beste tips en trucs uit de doeken gedaan om maximaal profijt te halen uit alle mogelijkheden die de eBay-site biedt om nog beter te handelen en verhandelen. De lezer komt verder alles te weten over hoe veilig eBay is, hoe het betalingsverkeer in zijn werk gaat en welke spullen hij waar kan vinden. De artikelen zijn helder en duidelijk geschreven, voorzien van praktijkvoorbeelden en zijn bedoeld voor zowel de beginnende als gevorderde eBay-gebruiker. Hierdoor wordt eBay voor iedereen toegankelijk, of het nu gaat om de eerste aankopen, het opzetten van een webwinkel of het bevorderen van de eigen eBay-kennis en (ver)koopkwaliteiten.

Voor ¬ 4,95 is eBay Magazine vanaf 21 juli te koop. Het tijdschrift is een uitgave van HUB Uitgevers is samenwerking met eBay Nederland en heeft een oplage van 22.500 exemplaren. Als bijlage is de cover van eBay Magazine meegestuurd. Recensie-exemplaren kunt u opvragen bij Jeroen Geelhoed, j.geelhoed@hub.nl

----------

Meer informatie over eBay Magazine: Rob Coenraads, hoofdredacteur eBay Magazine, email: r.coenraads@hub.nl , tel: 023-5430000

Voor eBay kunt u contact opnemen met Karin Schop: karin.schop@text100.nl

eBay Magazine is een uitgave van HUB Uitgevers. HUB Uitgevers begon in 1993 met zijn activiteiten en is uitgegroeid tot één van de toonaangevende IT-uitgeverijen van Nederland en België. Met ruim twintig verschillende titels bedient HUB Uitgevers vrijwel elk segment in de IT-industrie. HUB Uitgevers geeft bladen uit voor iedere computergebruiker, van de IT-professional tot de beginnende consument. Daarnaast brengt HUB Uitgevers ook bladen uit op andere gebieden met titels als Home Entertainment Today en Nijntje.

Over eBay

Met 135 miljoen leden is eBay wereldleider in online handel. eBay stelt de gemeenschap van gebruikers, zowel particulieren als professionals, in staat om praktisch alles te verhandelen. Onlangs werden de resultaten van het vierde kwartaal aangekondigd, die wederom gekenmerkt werden door een aanzienlijke groei. Sinds haar oprichting in 1995 is eBay winstgevend. eBay Nederland is gevestigd in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op: www.ebay.nl.