Dienstenbond CNV

Nieuw Sociaal Beleidskader Veen Bosch en Keuning 21-07-2005

Door Veen Bosch en Keuning zijn wij uitgenodigd voor een overleg over een nieuw Sociaal Beleidskader (SBK). In de periode van 2001 tot 2003 bestond er ook een dergelijke overeenkomst tussen de CNV Dienstenbond en uw werkgever. De CNV Dienstenbond heeft inmiddels de uitnodiging aanvaard.

De werkgever heeft aangegeven dat er geen concrete aanleidingen zijn voor een nieuw SBK maar dat voor kleine organisatiewijzigingen in de toekomst een vangnet wenselijk is. De CNV Dienstenbond deelt de wens om een algemeen sociaal kader. Wel zullen wij in dit sociaal plan meer aansturen op van werk naar werk afspraken. De verlening van de herplaatsingtermijnen staat wat ons betreft op de agenda.

Wanneer u zaken heeft die op de agenda moeten staan vernemen wij dat graag. We zullen uiteraard- van de voortgang van de onderhandelingen op de hoogte houden.

Vragen en opmerkingen vernemen wij graag. U kunt hiervoor terecht bij uw bestuurder, Martijn Donker. Hij is bereikbaar op 035-6460580. Mailen kan ook op hilversum@cnvdibo.nl