Ingezonden persbericht


Aankondiging

21 juli 2005

Boekpublicatie:

'Hoe overwin ik mijn... negatieve zelfbeeld’

De Hoop Publishing brengt nieuw boek uit

Uitgeverij De Hoop Publishing in Dordrecht heeft een nieuw boek gepubliceerd: 'Hoe overwin ik mijn... negatieve zelfbeeld', geschreven door Neil T. Anderson en Dave Park.

Het boek is het eerste van de serie van 'Hoe overwin ik...' over psychosociale en verslavingsproblemen, geschreven door Neil T. Anderson en anderen. Andere boeken die binnenkort in deze serie uitkomen, zijn: 'Hoe overwin ik mijn twijfel', 'Hoe overwin ik mijn depressie' en 'Hoe overwin ik mijn verslaving'. De Hoop Publishing is de uitgeverij van Stichting De Hoop, het centrum voor evangelische verslavingszorg en hulpverlening in Dordrecht.

Nieuwe uitgave:

'Hoe overwin ik mijn... negatieve zelfbeeldÂ’
Weten wie u bent in Christus, is de sleutel tot een leven van overwinning. Vraagt u zich regelmatig af hoe God over u denkt, als Hij al ooit aan u denkt? Heeft u een negatief zelfbeeld - een lage dunk van uzelf en het leven in het algemeen - dat u graag zou overwinnen? Dat kan! U kunt ervoor zorgen dat uw leven een andere wending neemt en dat u nooit meer achterom hoeft te kijken.

Lees de waarheid. Breng de waarheid in praktijk. Word de persoon zoals God u heeft bedoeld, en begin daar nu mee!

ISBN 90-73743-25-7
De Hoop Publishing
Schrijver: Neil T. Anderson en Dave Parks
Omvang: 144 pagina's
Trefwoord: theologisch algemeen, geloofsopbouw
Prijs: ¤ 9,95

Bovenstaande uitgave van De Hoop Publishing is verkrijgbaar via alle (christelijke) boekwinkels.

DE HOOP PUBLISHING
De Hoop Publishing geeft boeken uit op het gebied van verslaving, verslavingszorg en christelijke hulpverlening. Ze geeft tevens boeken uit die - vanuit een christelijk levensperspectief - de lezer kunnen helpen bij het beter verstaan van zijn of haar plaats in het leven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eddy Boevink, De Hoop Publishing, 078 - 6 111 100.